mandag 30. november 2009

Den Siste Feiring

Hei! I dag var det heldags i norsk. Satt tden ut jeg, best det. Ble sånn halvfornøyd. Bare håper jeg kan holde meg fast på 5ern, jeg:)
Nå har jeg hatt besøk av noen venner av mamma og mormor og familien. Da fikk jeg en Jenny Skavan jakke som er sååå fin. Den var utsolgt i Norge, men de hadde vært og kjøpt den i Sverige vet du. Skikkelig glad. Også fikk jeg en online julekalender. Hvor kult er ikke det?

Så nå samler jeg meg etter alle gavene og feiringene og jeg har spist meg fordervet på snitter, så jadda!


The classy look!
Th Paris Way
Th Calvin Klein way!

Hvilket anntrekk likte du best?

Ja, det var vel i grunn det jeg hadde å meddele. I morgen skal jeg ha kule klææær!

xoxo Synne, glad:)

søndag 29. november 2009

Gratulerer til meg - jo takk:) Innlegg nr.100!

Jihuu! Bursdag og innlegg nummer 100! Jeg har fått så mye fint:) Bok, veske, spill, flisjakke, supergenser, penger, armbånd, Marc Jacobs t-skjorte, Bitten t-skjorte og gavekort på Forever 21 - butikken i mitt hjertet:) Åååå, jeg er så glad og litt bortskjemt:) Også kommer mormor og noen til i morgen, så det blir fire dager til ende.

Nå skal jeg lese litt om den kalde krigen og litt sjanger og drikke cola:)

Glad!


13-årsdagen min



14-årsdagen min

Bildene fra i år? Kommer en gang i mitt neste liv regner jeg med:)

På onsdag er det julemesse på Speideren, så da må dere komme. Det er kaker og man kan vinne masse billige ting og noen dyre. Fra klokka ettermiddag på Breidablikk på Høyenhall (huset med det grønne spiret).

Takk for alle gavene og gratulasjonene jeg har fått! Nå gleder jeg meg til jul:)

xoxo Synne, 15:)

lørdag 28. november 2009

Lille Bursdagsdag!

I dag er Lillle Bursdagsdag. Jeg orker ikke legge ut bildene enda, sorry. Kanskje Andrea har lagt ut noen? Har nettopp kommet hjem fra min årlige bursadgsmiddag med mamma og pappa. Jeg bestilte et fajitastårn. Det var veldig godt.

Jeg kom på at jeg hadde glemt å blogge om det muligens aller morsomste fra i går. For, som jeg skrev moste Elin og Andrea Amdreas dessert. Og da servitøren vår kom så fortalte vi at den var most fordi Andrea hadde et fordøyelsesproblem. Ha ha! Hysterisk! Tror ikke han gikk helt på men:)
Black n' red
My net-a-porter favourites
Dette er kanskje den polyvoren min med de fineste tingene? Den kule jakka og de utrolig nydelige skoene. Jeg vil ha.

Er ganske dyrt, men mange merker å velge i: http://www.net-a-porter.com/

Så da gleder all hjerter seg til i morgen dere. Vi blogges!

xoxo Synne, siste tid som 14:)

Fin dag i går, fin dag i morgen.

Jaaa, og jeg fikk jo ikke blogget i går så da må jeg blogge to ganger i dag. I går var jeg på Peppes og feira bursdagen min med Mira, Embla, Elin N, Andrea, Yini, Elin H og Therese. Vi snakket stygt med/om jentene i rommet ved siden av oss og Elin N kompserte Peppes nye rett bestående av Oreo Dream og rømmedressing. Jeg skal legge ut bildene i mitt neste innlegg for dagen. Vi spiste Crunchy bacon (den var dødsgod, tacokrydret kjøttdeig og purre (?) og cherrytomater og bacon (æsj) og Cham Ping Jong. Jeg fikk desserten min gratis også fikk vi gratis potetgull, Sørlandschips med Peppes Pizza smak, den er sånn ganske god. Kelneren vår het Pål og hadde nok problemer med å servere oss. Utenfor sto det en feit gris for å symbolisere hvordan man ville bli seende ut hvis man spiste på Peppes hver dag:)

Etterpå dro vi til Mira og spillte Trivial Pursuit. Så nå vet jeg at du gong du gong er en indisk sjøku og ikke en inuittisk frukt eller et kinesisk musikkinstuument. Ha ha!

I dag skal jeg øve til tentamen og gå ut å spise med mamma og pappa og i morgen har jeg BURSDAG og jeg gleder meg!

Jo, også fikk jeg fin gave fra Elin, selv om jeg sa at jeg ikke ville ha noen gaver, og fint kort fra søsteren hennes Mari.

I dag er det 1 dag til jeg blir 15!

xoxo Synne, mett:)

torsdag 26. november 2009

Sent innlegg

Jeg er litt trist. Jeg har litt vondt i magen og er veldig sliten etter denne uka. Dessuten har jeg snart bursdag. Jeg elsker bursdager (spesielt mine egne), men jeg er alltid litt redd i forveien for at ting ikke skal gå som planlagt son da blir jeg litt urolig. Vil så gjerne at alt skal gå bra! Jeg mimret med Elin og vi snakket om at jeg pleide (ja, det var en vane) å gråte på barnebursdagene mine, uff uff. Et år var det fordi ingen likte kaka vi serverte (he he) og et år husker jeg det ikke var noen grunn så jeg fant opp at noen hadde visket noe stygt i øret mitt, men det hadde selvfølgelig ikke skjedd. Ja, ja. Det er nå et tilbakelagt stadie nå:)

Dessuten har jeg funnet ut at jeg vil ha bursdag! Jeg har en brilliant idè. Du vil finne ut mer i morgen, moahaha! Gled deg:)

Nå vil jeg sove, samle litt søvn. Her er det jeg har polyvoret i det siste:
Have fun!Purple Paradise
Gold and black

xoxo Synne, trøtt:)

onsdag 25. november 2009

ESC 2000 in my heart lissom!

Visste dere at jeg er veldig, veldig, veldig glad i Eurovision Song Contest 2000? For det er jeg faktisk. Jeg kan nesten alle (ok,tok i litt der) sangene som var med i den internasjonale finalen og jeg elsker ALLE SAMMEN! Jeg blir skikkelig nostalgisk. Jeg og mamma tok det opp på VHS (herremingud jeg er gammel:p) og jeg så det mange ganger. Så dere det? Nei, det er jo ikke så rart. Her er mine favoritter:

Ines fra Estland med "Once in a Lifetime": Trykk her!
Dette er en av favorittene. Jeg kalt den "den grønne sangen". Også var hun så peeen! Kan hele:) Bare buffre forbi før hun begynner å synge.

August og Telma fra Island med "Tell me!": Trykk her!
Åååå! Hun hadde så fin rosa kjole og "tatoveringene var ekte". De var så søte sammen. Det hender fra tid til annen at jeg tar meg selv i å synge på den. Gjør meg glad!

Alsou fra Russland med "Solo": Trykk her!
Jeg trodde hun var naken første gang jeg så henne:) Hun havnet på 2.plass. Ganske fengende. Hun "hosta" faktisk årets internasjonale finale.

Olsen Brothers fra Danmark med "Fly on the wings of love": Trykk her!
Disse gutta vant, men jeg var aldri ordentlig fan. De er litt kjedelige.

XXL fra Makedonia med "100% te ljubam": Trykk her!
Dette er så falskt at man år oppriktig vondt i hodet. Forferdelig, men fengende.

Ping Pong fra Israel med "Same'ach": Trykk her!
Jeg blir flau over i det hele tatt å ha hørt om landet Israel, men en av sangene som sitter best.

Roger Pontare fra Sverige med "When spirits are calling my name": Trykk her!
Denne er kul også litt rar, men bra.

Charmed fra Norge med "My heart goes boom": Trykk her!
Søtt. Husker jeg ville være hun med den korte toppen.

Stefan Raab fra Tyskland med "Wadde hadde dudde da": Trykk her!
Uff uff.

Ja, du må høre litt på alle altså. De er så fine alle sammen. Skulle ønske jeg var der. Jeg har et forhold til alle sangene som var med, men disse likte jeg best da. Det er en sang til hvert humør, derfor er det alltid en ESC 2000 sang som passer.

Og nei, jeg er ikke sær. Hvs du lurte.

Vær så snill å hør på, eller det er jo ditt tap:)

Hvis du ble inspirert til å synge også, er det bare å trykke her. Bli med å sette verdensrekord! Veldig gøy:)

xoxo Synne, grand prix 00 freak!

tirsdag 24. november 2009

"Ville du fortsatt vært vennen min hvis jeg så sånn HER ut?"

Hei! I dag har vært en befriende dag du. La meg gå frem og forteller nermere om mitt store Ulsrud-problem som har gnagd bekjymringssår i nakken min.

Jeg var 90% sikker på å slutte i dag tidlig. Det endte det med at jeg gjorde og. Pål sa at jeg bare burde gå der til slutten av termin fordi de ikke hadde noe sted å plassere meg, men hva er visten når jeg har slutta og klasserommet gjør meg kvalm? Jeg gikk på kontoret, men Karin Heden var ikke der, da trodde jeg alt håp var ute og at jeg ble kom til å bli sendt dit i dag. Senere snakket jeg med ass. rektor Torill (ja, hun skriver det faktisk sånn), hun var kjempehyggelig og snill og grei og koselig, så da endte jeg opp på Helse - og sosialfag. Tror jeg aldri før har hatt tre skoletimer etter hverandre uten å lære noenting! Men, det var veldig gøy.

Jeg og Johanne snakket om dyretesting og yngre halvsøstre og hvorvidt kvinner er egnet for "manneyrker". Så spillte vi hangman. Dette fikk vi lov til, på den betingelsen at ordet var yrker, dette ble pedagogisk riktig og vi lærte masse om ortopeder og energimontører og sjefer. Det har vært en bra dag.

Dessuten har jeg fått høre at deler av C-klassen har funnet ut at jeg skal ha en salgsblogg. Ok, men umiddelibart tenker jeg på 3 problemer:

1) Jeg elsker alle klærene mine.
2) Det ville ikke være spesielt mange kjøpere.
3) Jeg (som er en engel) gir de fleste klærne jeg ikke lenger bruker som julegave til familier i Romania.

Men, jøss. Skulle det være et ønske om mine helt ordinære klær (de jeg er villig til å gi slipp på), så..! Fin tanke. Hadde jo vært litt kult da:)

Jo, for du skjønner. Det er noe som heter Julepakkeaksjonen. Den går ut på at du tar alt du ikke bruker av alt fra klær til leker og pakker dette inn som en ordentlig julegave. Denne havner på en buss som går til enten Romaia, Kroatia eller Bosnia. Jeg husker i fjor, da pakket vi inn sånn rundt 15 juelgaver og leverte det på Rådhusplassen - kjempekoselig.

Det er noe som heter Julepakkeaksjonen som går ut på at et barn pakker inn sin egen gave og gir videre, men det er ikke den julepakkeaksjonen jeg snakker om. Det er virkelig en kjempehyggelig gest og man får pakke inn juelgaver. Det syntes jeg er noe av det morsomste med julen. Skal ikke komme med en lang preken om dette med hvor heldige vi er nå, men tenk på det. Det føles så bra!
Eeehhh, det har ikke noe med panting å gjøre da, men:)

Dette ble mye skrift og lite annet gøy, men nå har jeg vært flink i det siste til å legge inn bilder og linker så en gang i balndt kommer et slikt "føleseinnlegg" (mange ord, lite annet).

I morgen får vi igjen norskmappene. Jeg glru-gleder meg.

xoxo Synne, følelsesladet:)

mandag 23. november 2009

To innlegg på en dag! Hva?

Heeei! Oi, dette er første gangen jeg har blogget to ganger på en dag (scroll ned for å se dagens forige innlegg). Dette gjør jeg fordi jeg vil da det 100. innlegget på bursdagen min og da må jeg blogge to ganger i løpet av en dag for at dette skal gå opp. Dessuten, var det forrige innlegget litt dumt og kort og teit, så her kommer et skikkelig Synne-innlegg!

Jeg tror jeg kanskje ganske sikkert muligens skal slutte på Ulsrud. Har ikke gjort leksa uannsett og vi har MAJOR prøve i morgen. Hodet mitt er slitent at å tenke så masse tanker så jeg tror jeg bare slutter uten å gjøre noe mer med det.

Jeg var inne her og hun hadde linket til en konkurranse jeg gjerne vil være med i. Jeg er jo delvis forelsket i min nye EOS leppomade, så da tenkte jeg at den røde hadde vært midt i blinken for meg. Det var jo den jeg egentlig ville ha i utgangspunktet, men Cubus var utsolgt. Nå ble dette veldig uinteresant (se, jeg greier aldri skrive det riktig!) merker jeg, men vil du også være med i konkurransen kan du trykke her. For å delta/vinne trenger du bare å skrive det inn i kommentarfeltet på bloggen.

Nå har jeg ingen morsomme bilder å dele, men har jo lagt til to koblinger, så det ble jo ikke et helt ordinært innlegg allikevel. Selv om det ble mye tekst og lite annet.

xoxo Synne, for andre gang i dag:)

To Ulsrud or not to Ulsrud. That is the question!

Hem, hem, hem. Hva skal jeg velge. Gå, eller ikke gå? Jeg vet ikke, men nå har jeg en prøve i morgen og jeg har ikke øvd til den,så jeg føler jeg ikke har noe valg. Uff uf. Jeg vet neimen ikke jeg, skulle ønske jeg aldri hadde begynt.

I dag var vi på NUPI, men jeg er for deprimert till å skrive om det. Du kan dog sikkert leser om det her eller her eller kanskje her eller her eller her. Så hvis nysgjerrigheten nesten dreper deg, skulle ikke det bli noe problem:)

Nå står Jakten på kjærleika på for fullt fra kjøkkenet så jeg hører ikke min egene tanker. Må stikke å fundere.

I dag er det 6 dager til det er 1 år til jeg blir 16.

xoxo Synne, dette ble da fryktelig kort:)

søndag 22. november 2009

Polyvore og Singapore (oi, snakk om malplassert!)

Nå har jeg vært på pinnekjøttmiddag hos pappa. Mmmm, skikkelig julestemning! Jeg elsker pinnekjøtt og kålrotstappe og poteter og kraft. Nam! Nå gleder jeg meg enda mer til jul.

Jeg har egentlig ingenting å skrive om. Nei, kommer ikke på noe. Har laget denne på polyvore, men du vet. Den ble litt så som så:


Beatles


Topp fra Stella McCartney og veske fra Givenchy (fin fint merke).

Nå nærmer turen min til Finland seg. Gleder meg, skal shoppe masse. Da er målet mitt om å være i alle landene i Norden nådd. Jeg tror mitt neste mål skal bli å ta på ny negllakk. Trenger det. I hvertfall for i dag.

I dag er det 7 dager til bursdagen min.

Jo, det er noe jeg må opplyse om (oi, det var et snasent uttrykk). Jeg er ikke så bursdagssentrert som jeg kanskje virker (oi, det var et snasent uttrykk). Altså, jeg skjønner denne nedtellingen kanskje sier noe annet, men det er ikke det viktigste i livet mitt. Bare så det er sagt.

Syntes dere foresten jeg burde ha en bursdag med venner? Jeg vet ikke helt jeg, og nå begynner jeg jo å få litt dårlig tid også. Hmmm. Hold av fredag da, I TILFELLE.

xoxo Synne, rart innlegg...:)

lørdag 21. november 2009

They have arrived...

Æsj, æsj, æsj. Jeg fikk ikke blogget i går og da går det ikke opp med at mitt innlegg nr. 100 er på bursdagen min:( Da blir det to innlegg en dag, bare så dere er obs:)

SKOENE MINE HAR KOMMET!


Er de ikke fantastiske?



Ja, har negllakk på venstre stortå...



Pungen og armbåndet.

Jeg fikk også et armbånd og en pengepung av mamma. Det skulle egentlig være julegave til meg, men da det lå sammen med skoene i boksen fra H&M kunne ikke mamma gjemme det for meg. Så jeg fikk det altså i går.

Jeg har faktisk på meg skoene akkurat nå:) Må trene på å gå i dem vøtt'.

Så har jeg vært på shopping. Kjøpte meg lilla fløyelsthights, kuleee.



Disse da, men i lilla og ikke denne burgunderish versjonen.

Må legge inn et bilde til av elskelingene mine.



Lange, flate hælar.

Nå er kattene altså dratt:( Vi sendte med "issabornen".



De har blitt skikkelige kompiser.

Jeg skal rydde rommet i helgen. Det blir gøy. Finner sikkert mye nytt, det gleder jeg meg jo litt til.

Sjallabais!

xoxo Synne, mine fine sko:)


torsdag 19. november 2009

Jihuu!

Innlegg nr. 90! Jihuu! Syntes jeg akkurat satt her og blogga om innlegg nummer 80 jeg, men det er jo bare 10 innlegg siden, da, så.

I dag er det 10 dager til jeg blir 10+10-5! Jihuu!

Nå har jeg laget en bortti natta bra tidslinje over den kalde krigen, nå må jeg gjøre ekstraleksa mi:)

I dag lurte jeg på noe. Jeg lurte på om hvis jeg søkte på "hjerte" på google, om det ville komme opp et hjerte som et organ eller et hjerte som noe rødt og søtt (skjønner du hva jeg mener?). Det var ikke et organ før bilde nummer 23 (mitt favorittall). Hva sier dette om verden? Nei jeg bare tuller, prøver å blogge her.

I dag rar kattene fra meg. En annen gang kattene mine dro, skrev jeg et dikt om det (se et av de aller første innleggene). For å holde tradisjonen tro, gjør jeg det igjen. Denne gangen i form av limerick.

Kattene drar og jeg er så trist
Helt råttene inni ja helt markspist
Jeg får ikke sove
I min egen alkove
Jeg tror jeg skal bli anarkist

Så et koselig dikt om de fine kattene mine:

Bonnsie og Simba de er så fine
Det er nesten så jeg må grine
Sover på dekoder
Søster og broder
Men de bæsjer og er litt ufine

Dette var gøy dere! Ok, har du er dikttema? I can do it! Jeg er din personlige diktforfatter:)
Et til.

Dette er innlegg nummer 90
Jeg feirer med oppklippet grafitti
Nei, jeg mente konfetti
Jeg blir halvveis til 30
Nå var jeg borti natta vitti'

Ha ha ha ha. Min høyre hånd.

Tusen takk takk takk. Jihuu!

xoxo Synne, nå må jeg på leksene påbegynne:)

onsdag 18. november 2009

Fine kjolene

I dag var jeg på YoU-messa og hadde en a-ha-opplevelse. YoU står for Yrkes - og utdanningsmessa. A-ha! Dærfor rakk jeg heller ikke speidern:(

Har funnet masse jeg ønsker meg på Forever 21, her er noe av det:


Den er lite mye dårlig fin!



Fine slangeskinnskjolen:)



Her er det snakk om å overgå alt annet!



Fantastisk!



Fin? Jeg vet.



Den samme som en jeg har lagt ut tideligere, men her i sølv.



Fin hverdagskjole.



Åååå. Se på rysjene...



Absolutely faboulus.

Hva syntes du om mitt fremtidige klesskap? Nyyydelig.

I morgen får vi igjen norskmappene. Har et litt anbivalent til magefølelsen min merker jeg.
Pluss samf. presentasjon da, bæsj. Må øve nå.

xoxo Synne, forever nerd:)

tirsdag 17. november 2009

Dagens dag

I morgen skal jeg på YOU-messa for jeg fikk ikke dratt i dag. Bæsj.
I går så jeg 6 episoder av Weeds og i dag har jeg sett 4. Jeg elsker Weeds. Det er bare så fantastisk! Har dere sett det? Ja, da er dere bare nødt til det. Det er som en god vin, den blir bedre og bedre med sesongene. Mmmm?


The City Look


Trodde paljettjakka var av pels, men det var det ikke. Kjolen fra hm og jakke fra DVF.


My love jacket


Jeg prøvde jakka i rødt da.

Ja, da var det vel lekser da regner jeg med. I dag spiste jeg forresten rakfisk til middag. Det gjorde jeg i går og. Skal spise det imorgen og. Det er NAM! Men tar det ikke med på skolen, for da kommer klasserommet til å lukte promp.

xoxo Synne, bæsj tiss promp:)

mandag 16. november 2009

Ja, dagens dato er vel en litt kjedelig overskrift?

Nå må jeg bare ta dette før jeg glemmer det:

I dag er det 13 dager til det er to år siden jeg blie 13.

Også har jeg bare eksplodert polyvore i helgen. Har laget så masse fiiint, syntes jeg selv da. Nå er ikke jeg noen ekspert, men det jeg har prestert blir her presentert:


Grunge it up!
90-tallet er det nye 80-tallet. For det lese jeg i Henne, så det sååå!


Your inner Lady Gaga


Ja, ja veldig dypt og gjennomtenkt og modent - I know!


Perry look-a-like


Gjøre selv!


The old way

Ikke helt min stil, men.

Jeg skal bli bedre.
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med Ulsrud.
Jeg har mange problemer.
Jeg er sliten.

FORRESTEN!: Hvis du villegge inn en kommentar må du prøve to ganger, det går alltid på andre forsøk så hvis det ikke funker - ikke gi opp for det går!

Tuusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Det var en hyggelig overraskelse! Takk, takk.

xoxo Synne, litt deprimert:(

søndag 15. november 2009

Polyvore er best!



Old fashion, the new way

Er jeg ikke flink?


Dette her jeg laget helt selv:) Se på de fiiine skoene også hanskene med nagler. Har laget det på polyvore.com, jeg er et naturgeni (intern humor).

I dag har jeg og pappa gått lang tur med Agnes, så nå er jeg frisk og sprek. Skal ha engelsprosjektet ferdig til i morgen, der blir ikke gøy. Voffor må jeg alltid være først i engelsken?

I dag er det 14 dager til jeg ikke lenger er 14:)

Også har Andrea ENDELIG begynt å blogge igjen. Besøke henne her.

 

Dett var dett.

xoxo Synne, flink-flink:)

lørdag 14. november 2009

Gimme sho, Jimmy Choo

Ja! Og Synne greier det - igjen! Nå er jeg den stole eier av et par Jimmy Chooes, de røde fra et par innlegg tilbake. Jihuuu! Jeg er så lykkelig. De kommer i posten om en 14 dagers tid. Jeg gleder meg! De er mine, bare mine! Moahahah. Også syntes jeg faktisk ikke 800,- er så innmari ille. Det er jo faktisk snakk om designersko her, vanligvis koster de jo, ja jeg aner egentlig ikke, men mer enn 800 i alle fall. Det er sikkert fortsatt mulig å røske til seg noe her.

Nå har jeg faktisk blitt hekta på et spill, men det er ikke tetris. Det er det gode gamle Bomb it! Husker jeg spilte det hele tiden før, og nå husker jeg hvorfor. Du finner spillet her.
Er jeg ikke blitt flink til å fikse koblinger? Jo, jo.

I dag skal keg bare taste på pcen og gjøre tullete lekser. Jeg hater lekser. Jeg har funnet igjen solbrillene jeg miste da, men det nevnte jeg kanskje aldri det?

I dag er det 15 dager til jeg blir 15, bare så dere vet det.

xoxo Synne, lykkeliiig:)

fredag 13. november 2009

Veldig vellykket videregående vulks (Hæ?)

I dag har jeg vært på Bjørnholt. Det var en veldig fin skole, men den har litt lavt snitt da. Medier og kommunikasjon var moro. Det var det jeg hadde å si.

I dag er det 16 dager til bursdagen min.
Sorry for at jeg glemte å telle ned i går, jeg assa, sukk.

Jeg er HEKTA på tetris. Nei, jeg er ikke det. Kom ikke på noe annet å skrive, sukk. Når jeg allikevel spiller, spiller jeg her.

I dag lærte jeg en ny vits, men jeg syntes ikke den var like morsom som Elin syntest.

Den ene tørrfisken til den andre:
- Long time, no sea.

Ha ha ha ha ha.


En stor (og i min mening) deformert blomst.

Jeg søkte på Bjørnholt skole på google, og da kom dette bildet opp. Denne store blomsten sto ved inngangspartiet på skolen. Den kostet 1,2 millioner kroner å lage, men den fungerte ikke. Ideelt sett skal man kunne stå under den og snakke med blomste fordi det henger noen mikrofoner inni der. Så skal blomsten kunne svare tilbake, men den blinket veldig fint da. Også svaiet den litt.
Den gule "bunkeren" som kan skimtes i bakgrunne var et veldig kult kontor. Gøy, gøy.

Bilde hentet fra www.akrivoslo.no

Ja, også vet jeg ikke helt hva jeg skal kjøpe fra Jimmy Choo. Kan dere hjelpe meg? Tusen takk!

JO, OGSÅ!: Mange blogger har en "spørsmålsrunde", men jeg tror ikke det er så mange spørsmål å stille meg (dessverre?). Det er jo alltid gøy å svare på spørsmål og snakke om meg selv da, så skulle dt være noe så er det bare å spørre:)

xoxo Synne, har gått på vgs:) 

torsdag 12. november 2009

Kjærlighetens vei og fine klær

I dag hadde vi besøk av to homofile kunstnere på skolen. En forfatter og en filmskaper. De viste oss en film om det å være muslim og homofil som muligens er den vanskeligste kombinasjonen av religion og seksuell legning på jorden. Uff, uff. Det var en ganske ille film med ganske mange ille historier og en viss person skal alltid driiite seg ut å stille de mest flaue og trangsynte spørsmålene i verden. Bloggen er ikke et sted til å henge ut folk, men ærlig talt. Han ene forfatteren Tor eller Tore var skikkelig nervøs da han skulle lese fra sin nye bok. Han hadde ingen problemer med å snakke om de gode kritikkene han hadde fått på bøker som allerede var utgitt og annmeldt, men den helt nye verget han seg litt for å lese fra. Misforstå meg ikke, han var den godeste personen på jord, men han hadde oppnått noe ikke alle oppnår og det visste han. Men, nå skal jeg ikke kritisere, det var veldig lærerikt og interessant.

I dag så jeg en fiiin veske fra Acessorize. Den er på ønskelista mi, skal se om jeg finner et bilde av den, *leter på internett*:


En stykk fin veske.

Nå var det ikke akkurat denne, for den jeg så hadde lang reim og flere "brosjer", men det var noe à la denne. Litt sånn korpsish, hvis man kan si det?

Kjøpte også to bukser fra BikBok i dag og en t-skjorte fra H&M. Skalse om jeg finner det på nett.



Buksa miii.

Jeg fant den ver dere, men ikke t-skjorta da. Denne buksa også en i svart for bare 200 for begge to! Helt insaine. BikBok har noen helt syke tilbud på dyre bukser og stæsj i blandt. Jeg er veldig fornøyd.

I morgen skal jeg på Bjørnholt. Gleder meg. Nå må jeg finne ut hva sammensatte tekster er.

xoxo Synne, nye klær:)

onsdag 11. november 2009

Nedtelling

Jeg driver til stadighet å prøver å logge meg inn på bloggen med passordet jeg har på fronter, sier dette noe om meg?:)

I dag var jeg på møte. Det var veldig viktig, men jeg følte meg ikke så viktig som jeg kanskje burde ha gjort. Her daler privilegene ned i fanget på meg, også sitter jeg der og gjesper, men nei. Jeg skal ikke komme med en lang preken nå.

Nå skal jeg begynne er brusdagsnedtelling, slik at det til en hver tid er klinkende klart for mine leser hvor lenge det er til jeg blir femtis. Det er egentlig ikke en sånn KJEMPE big deal, men jeg liker å blåse det opp:

Nå er det 18 dager til bursdagen min.

18 (atten) er det naturlige tallet som kommer etter 17 og kommer før 19.
Dette var alt som sto på den norske wikipediaen om tallet 18.Huff huff. Jeg blir wikipediasert.

Dessuten, kommer Jimmy Choo i H&M butikkene på lørdag. Jeg skal ikke stelle meg i kø, fordi den begynner å dannes klokka 7 om morgenen og butikken åpner ikke før 10. Det er særriøse saker. Man får et armbånd som et bevis på at man er en av de først 160 i køen og man kan bare kjøpe en av hver vare. Jeg skal handle på nett. Og jeg sier deg, da gjelder det å være rask på avtrekkeren. Nettshoppingen åpner klokka 10. Det er Jimmy Choo lissom, kan ikke bare la det skje uten at jeg er en del av det!



Liker disse gansk godt. De har dem i svart og, de er tidløse og trendy, men ikke akkurat noe jeg kan begynne å bruke med en gang dessverre.

Skal du ha noe fra kolleksjonen?


xoxo Synne, nedtellingen er i gang:)

tirsdag 10. november 2009

Orker ikke kjedelig musikkprøve snikk-snakk!

Heeei. Nå er jeg stressa. Så mye å gjøre, men jeg har funnet ut at jeg kan være stressa og avslappet på samme tid. Hvis jeg bare jobber effetivt og tar det viktigste først og ikke utsette, så årner alt seg!

I morgen er det franskprøve, men jeg? Jeg bare tar livet som det faller seg! Hva syntes du om det?


Dette Burberry-huset så jeg da jeg var i Sandefjord. Tenkte det gjorde seg nå som jeg sitterher og ser på Burberry brilleetuite mitt:)

L8er allig8or!

xoxo Synne, tar det som det kommer:)

mandag 9. november 2009

Innlegg nr.80!

Nå er jeg litt skuffa derer. Ingen kommentarer på mishandlingsinnlegget mitt? Det som var så fiiint. Så er jeg litt glad óg, fordi dette er innlegg nr.80. Greier jeg 100 før 2010? Jeg skriver jo max ett innlegg om dagen, fordi jeg er redd at hvid derer ser et innlegg, så tror dere "Ok, dette var dagens" også scroller (fiiint ord) dere ikke ned for å lese et innlegg fra samme dag. Comprende?

I morgen har jeg musikkeprøve. Det blir hurramegrundtgøy. Nei.

Jeg har laget hus til Simba. Det er hyggelig, men han gidder ikke bruke det.


Hvis mamma og pappa hadde vært mørke i huden, hadde jeg sett sånn her ut:)

Jeg har crazy mye å gjøre, derfor må jeg gå, men jeg slenger inn et bilde av dyremishadlingen min så kommenterer dere kanskje nå.

 
Ingen kommentar...

Jo! Også har dere sett den nye Samsung Corby Pro, den er fiiin:



Sidekick åpening og greier og greier.

Først så jeg bare Corby, men så oppdaget jeg Corby Pro som kan flippes opp. Den er døbar!

Bonnsi har blødd på dekoderen.

xoxo Synne, fiiin:)

søndag 8. november 2009

Jeg er veldig, veldig slem

Vær hilset o'store blogglesere. I helgen har jeg besøk Sota Bror og kjøpt 2 kg sjokolade til oldefar Gilbert og vært dyremishadler. Resultatet av mishandlingene ble dette:


Ja, jeg vet. Jeg er et forferdelig menneske.



Hun ser så undertrykket ut, takaaar!



Katt nr.2 ville ikke ha på seg appelsinhjelmen lenge nok til at jeg fikk tatt et skikkelig bilde, men du kan se den så vidt på venstre side av hode hans.



Ellers så har han stått på to.

Også en hilsen:
Gratulerer med farsdagen i dag pappa! Jeg har ingen melkesjokladehjerter i år, men hva er vel bedre enn en hilsen på bloggen?

Jeg har rota bort dialogen, men denkommer nok og du kan også finne den her.

Også kjøpte den min definetive nye favorittgenser i Sverige. Hereguuud, den er fin! Nå skal jeg si alt som er fint med den:
Trendy, varm, langermet, fin farge, synnisk, billig, myk, behagelig, har to av de mest moderne trkkene for vinteren.
Eller, et samleord: PERFEKT! Jeg var bare nødt til å kjøpe to, en i grå og en i fuksia. Fant ikke bilde av den på Gina Tricots nettside. Kjøpe også en kjole/tunika som er super-duper fin! Skal selvfølgelig vise det frem på mandag og tirsdag og ondsdag!

xoxo Synne, kattemisshandler:)

torsdag 5. november 2009

Kort-kort!

Har ikke tid, har ikke tid! Må jobbe med samfunnsfagprosjekt.

I dag snødde det skikkelig. Nå er det vintern på ordentlig! Uff, jeg har litt blandede følelser rundt dette merker jeg.

I helge skal jeg legge ut en pinlig dialog.

Også skal jeg hilse til min nyeste bloggfølger, mormor. Hallo! Takk for at du leser:) Vi sees.

xoxo Synne, må gå:)

onsdag 4. november 2009

Møtedag i dag

I dag har vært den store møtedagen! Først var jeg på elevrådsseminar (seminar er mye kulere enn alle de teite ordene som kurs og konferanse) såvar jeg på speiderledermøte. I dag har jeg vært viktig. I dag har jeg spilt en rolle, og det føles bra!

Så dagens sang:
Det snør det snør,tiddeli BOM! Det er deet det gjør tiddeli BOM! Nå snør det mye mer enn før, tiddeli BOM og huttemeitu:)

Jeg har skrevet BOM fordi det var den lyden som kunne høres da et snøfnugg traff mitt hode.

Jeg føler at jeg må samle ønskelista mi, for det har vært litt her og der, og nå er den her:

-En kul klokke, som denne fra Neon som fåes hos Gullfunn (men i gul eller blå eller lilla)
-Fargede iPod ørepropper fra Apple.
-Nemi bok nr.5.
-Hvor mange nordmenn heter Vidkun? (bok)
-Gavekort fra Forever 21/den fine kjolen fra et innlegg for lenge siden
-Og fra venner ønsker jeg meg kun penger,de skal gå til noe spesielt:)

Jeg har bare spist god mat i dag. Prim til frrrokkost, salat til lønsj, kylling til midda'.

I morgen skal elevrådet være kule.

xoxo Synne, viktig person:)

tirsdag 3. november 2009

Tv, tv og atter tv

Nå har jeg dårlig samvittiget. Har nesten ikke gjort noe lekser, og har vært hjemmesiden 12 (det var ikke Ulsrud i dag, så jeg dro hjem). Jeg har bare tulla og fjasa. Også var jeg og mamma på Alnabru for å kjøpe sesong 3 av Weeds og Entourage fordi jeg elsker sesong 1 og 2 av Weeds og Entourage. Jeg har kanskje ikke skrevet så mye om Entourage, vel det er favorittserien sammen med Weeds (ja, jeg vet jeg blogger mye om det, men min blogg - jeg betemmer!). Den er veldig bra og veldig morsom.

Kort om Entourage:
Fire gutter bor i L.A. Vincent er stjernen og Eric, Johnny aka Drama og Turtle er hans entourage. Ari er agenten (har aldri skjønt forskjellen på agen og manager?) som skal hold styr på alt.
-Anbefales!

Jeg har lite mye dårlig venta lenge på å legge ut et eller annet fancy bilde av meg fra et eller annet fancy bilderedigeringsprogram, og da jeg nileste voe introduserte hun meg for picnik.com. Dessverre var det ikke mulig å gjøre så mye når man ikke er bruker, men ok. Jeg blir vel bruker, babysteps, ikke sant? Resultatet:


Sjekk de gule håret og de blå fingrene. Jeg ler meg skakk.

Nå må jeg ærlig talt gjøre noe særiøst, slutte å tulle. Når Andrea er flink, kan jeg være flink.

xoxo Synne, psyko-gul:)

mandag 2. november 2009

I dag har det kke skjedd noe spennennde overhodet.

Som vanlig har jeg ikke egentlig tid til å blogge, men ok.

Har det skjedd noe spennedne i dag? Nei, egentlig ikke. Har heller ikke tatt noen bilder, så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Kanskje en liste? Jo, forresten. Jeg så ferdig sesong to av Weeds. Oi oi oi, for en sesongavsluning dere, eller hva? Og hun bare sto der, og de hadde bare de våpene, og hun hadde bare stikki av med ham i bilen, og han hadde bare stjelt alt det dopet og hun hadde bare blitt kasta ut av mannen og var lissom bare død! Shitass!

Ting jeg er avhengig av:
Lepomade, luft. Kommer ikke på noe mer nå. Blæææ. Dette skulle bli en liste, men det ble det ikke.

http://www.youtube.com/watch?v=CjY_uSSncQw
Love is a battlefield - Pat Benatar
Kanskje ikke den flotteste sminken, men tøffe kjoler.

Da får jeg vel snakke litt om været eller hva?
I DAG SNØDDE DET!
Helt forferdelig. Skal det først snø, må det væer enten puddersnø eller kram snø og det må være i jula. Drittmåned, men jeg har bursdag:)

xoxo Synne, venter på sesong 3:)

søndag 1. november 2009

Halloweenfest i går, hyggelig hyggelig!

I dag har jeg hatt familiebesøk av Henny (tanta mi) og bestemor. Vi har sett på Polenbildene og gått tur. Veldig familie-ish. I går var jeg på Halloweenfest hos Embla, det var veldig hyggelig:)


Embla var sigøyner mens Elin var en Darl Angel.

 

Jeg var et spøkelse med svineinfluensa, som dere kan se.

Det blir jo ikke skumlere enn et spøkelse som kan smitte deg med epidemien eller pandemien som går for tiden! Vi så den skumleste filmen som finnes, nemlig "13 snart 30", det blir jo ikke skumlere enn at du plutselig har hoppet over 17 år av livet ditt!

 

Emblas katt Sasha, hun hadde dessverre ikke kledd seg ut:)

Emblas nye hus vare veldig fint, jeg ser frem til å se det i dagslys.


Geffe twitrer ved siden av meg:)

GOD NYHET: Fingeren min blir bedre!
DÅRLIG NYHET: Helgen er snart over.

Ha en fortreffelig november.

xoxo Synne, som snart har bursdag!:)