mandag 23. november 2009

To innlegg på en dag! Hva?

Heeei! Oi, dette er første gangen jeg har blogget to ganger på en dag (scroll ned for å se dagens forige innlegg). Dette gjør jeg fordi jeg vil da det 100. innlegget på bursdagen min og da må jeg blogge to ganger i løpet av en dag for at dette skal gå opp. Dessuten, var det forrige innlegget litt dumt og kort og teit, så her kommer et skikkelig Synne-innlegg!

Jeg tror jeg kanskje ganske sikkert muligens skal slutte på Ulsrud. Har ikke gjort leksa uannsett og vi har MAJOR prøve i morgen. Hodet mitt er slitent at å tenke så masse tanker så jeg tror jeg bare slutter uten å gjøre noe mer med det.

Jeg var inne her og hun hadde linket til en konkurranse jeg gjerne vil være med i. Jeg er jo delvis forelsket i min nye EOS leppomade, så da tenkte jeg at den røde hadde vært midt i blinken for meg. Det var jo den jeg egentlig ville ha i utgangspunktet, men Cubus var utsolgt. Nå ble dette veldig uinteresant (se, jeg greier aldri skrive det riktig!) merker jeg, men vil du også være med i konkurransen kan du trykke her. For å delta/vinne trenger du bare å skrive det inn i kommentarfeltet på bloggen.

Nå har jeg ingen morsomme bilder å dele, men har jo lagt til to koblinger, så det ble jo ikke et helt ordinært innlegg allikevel. Selv om det ble mye tekst og lite annet.

xoxo Synne, for andre gang i dag:)

1 kommentar:

  1. Oi, har du bursdag idag? Gratulerer :D!

    Sv: Tusen takk!

    og

    Åååååh, heldig! Men bare så du vet det, jeg SKAL ha den t-skjorta selv om du allerede har den. Haha, den er bare for kul til at jeg kan la være å ønske meg den/kjøpe den fordi du har den :D hihihi.

    SvarSlett