tirsdag 3. november 2009

Tv, tv og atter tv

Nå har jeg dårlig samvittiget. Har nesten ikke gjort noe lekser, og har vært hjemmesiden 12 (det var ikke Ulsrud i dag, så jeg dro hjem). Jeg har bare tulla og fjasa. Også var jeg og mamma på Alnabru for å kjøpe sesong 3 av Weeds og Entourage fordi jeg elsker sesong 1 og 2 av Weeds og Entourage. Jeg har kanskje ikke skrevet så mye om Entourage, vel det er favorittserien sammen med Weeds (ja, jeg vet jeg blogger mye om det, men min blogg - jeg betemmer!). Den er veldig bra og veldig morsom.

Kort om Entourage:
Fire gutter bor i L.A. Vincent er stjernen og Eric, Johnny aka Drama og Turtle er hans entourage. Ari er agenten (har aldri skjønt forskjellen på agen og manager?) som skal hold styr på alt.
-Anbefales!

Jeg har lite mye dårlig venta lenge på å legge ut et eller annet fancy bilde av meg fra et eller annet fancy bilderedigeringsprogram, og da jeg nileste voe introduserte hun meg for picnik.com. Dessverre var det ikke mulig å gjøre så mye når man ikke er bruker, men ok. Jeg blir vel bruker, babysteps, ikke sant? Resultatet:


Sjekk de gule håret og de blå fingrene. Jeg ler meg skakk.

Nå må jeg ærlig talt gjøre noe særiøst, slutte å tulle. Når Andrea er flink, kan jeg være flink.

xoxo Synne, psyko-gul:)

3 kommentarer:

  1. Bildene så litt psyko ut, syntes jeg da.

    SvarSlett
  2. Hahhaha, jeg er flink? Hva gjorde jeg? :L Lekser? :L:L

    SvarSlett
  3. Sv: Ja, lekser:) skikkelig ivrig samf. prosjekt!

    SvarSlett