torsdag 12. november 2009

Kjærlighetens vei og fine klær

I dag hadde vi besøk av to homofile kunstnere på skolen. En forfatter og en filmskaper. De viste oss en film om det å være muslim og homofil som muligens er den vanskeligste kombinasjonen av religion og seksuell legning på jorden. Uff, uff. Det var en ganske ille film med ganske mange ille historier og en viss person skal alltid driiite seg ut å stille de mest flaue og trangsynte spørsmålene i verden. Bloggen er ikke et sted til å henge ut folk, men ærlig talt. Han ene forfatteren Tor eller Tore var skikkelig nervøs da han skulle lese fra sin nye bok. Han hadde ingen problemer med å snakke om de gode kritikkene han hadde fått på bøker som allerede var utgitt og annmeldt, men den helt nye verget han seg litt for å lese fra. Misforstå meg ikke, han var den godeste personen på jord, men han hadde oppnått noe ikke alle oppnår og det visste han. Men, nå skal jeg ikke kritisere, det var veldig lærerikt og interessant.

I dag så jeg en fiiin veske fra Acessorize. Den er på ønskelista mi, skal se om jeg finner et bilde av den, *leter på internett*:


En stykk fin veske.

Nå var det ikke akkurat denne, for den jeg så hadde lang reim og flere "brosjer", men det var noe à la denne. Litt sånn korpsish, hvis man kan si det?

Kjøpte også to bukser fra BikBok i dag og en t-skjorte fra H&M. Skalse om jeg finner det på nett.Buksa miii.

Jeg fant den ver dere, men ikke t-skjorta da. Denne buksa også en i svart for bare 200 for begge to! Helt insaine. BikBok har noen helt syke tilbud på dyre bukser og stæsj i blandt. Jeg er veldig fornøyd.

I morgen skal jeg på Bjørnholt. Gleder meg. Nå må jeg finne ut hva sammensatte tekster er.

xoxo Synne, nye klær:)

1 kommentar:

  1. Du er jo liksom bare såå observant, asså..!

    SvarSlett