torsdag 29. april 2010

We gotta fight

I dag har jeg sunget på to sanger. Denne og denne. De kunne vel kanskje ikke vært mer forskjellige? I morgen er det 1500 m i gymmen. Det er greit, må jo gjennom det så. I alle fall bedre enn 3000 m. Er dere klar over hvor langt det er? Eller ok, kanksje ikke så ille, men jo. På trasopbanen i lett regn med trange joggesko og en slem gymlærer så er det rene mareritten. Bluuubh.

Jeg har hørt på den i hele ettermiddag. "We gotta fight fight fight fight fight for this love, uuuuhh la la la". Også er hun jo så pen. Herregud. Men hvem det er som har stylet henne i de gyselige leopardbuksene, det vet jeg ikke. Se så kort hun blir i dem. Skam. Er blogger jeg vet dere, alltid litt kritikk på lur;) Nei, nå stoppet sangen. Da må jeg sette den på på nytt.

Nå skal jeg se Paradise, som jeg hater å elske. Litt sånn som forholdet jeg har til Miley Cyrus. Nei, det ble feil. Henne elsker jeg jo å hate. Jo, sånn var det. I dag er det parsermoni. Det er jo det som er spennende, på torsdager jeg bare se det!

Har forresten fått meg det gule EOS-egget, så nå har jeg offisielt solgt sjelen min til EOS. Da gjenstår bare OnePiece for den ultimate fjortisfaktoren. Fikk det jo på tirsdag, så det er jo litt sent å blogge om, men jeg har planlagt å skrive om det de siste to dagene, men "We gotta fight fight fight fight fight for this love" har tatt opp så innmarri mye plass i hjernen min. Tilbake til egget. Det lukter sitron og solkrem, men det er jo ganske logisk i og med at det heter Lemon drop og har en SPF (er det forkortelsen for solfaktor?) 15. Så da blir jeg ikke solbrent på leppene. As if... Så nå har jeg ett grønt, rødt og gult egg.


Eos-drømmen min.

Må stikke. Skal smoothe.

xoxo Synne, vondt i rompa:)

3 kommentarer:

 1. SPF = Sun Protection Factor. Du er velkommen. ;)

  SvarSlett
 2. Du ser på Paradise?? Synne, nå ble jeg litt skuffet. ;)

  SvarSlett
 3. Jeg har også den gule, syntes den lukter fox jeg :D

  Jeg hr aogså gul, rød og grønn nå :D

  SvarSlett