mandag 3. mai 2010

Ehem.

Nå har jeg vært borte lenge. Er fryktelig klar over det. Meeen, helgen har jo vært bussybussy da, for å si det sånn. La meg ta det hele veldig oversiktlig og med knusende ro:

Fredag:
Etter å ha ledet/lidet/lidd meg gjennom 1500 m (7 min og 50 sek. Er jo ikke akkurat toppscore. Ha ha. Det skulle tatt seg ut. Fysj. Dette betyr at det tok med 2 minutter å gjennomføre én runde. Tror jeg. Hvis jeg har regnet riktig. Hvilket jeg neppe har. Uansett. 2 min på 400 m = 1 min på 200 m = 30 sek på 100 m = 15 sek på 50 m. Det er jo greit fint da. Jeg bruker noe sånn som 11 sek på 60 meter, og da er jo 15 sek på 50 ikke verst syntes jeg. Min mening da.). Vel hjemme, var det litt kvalitetstid med min venn og pedagog pcen før jeg dro til Maren sånn 7ish. Vi og noen andre lagde sjokoladefondant og det var himmelsk godt. Så så vi på

Vet dere hva - glem det! Herregud så kjedelig det må ha vært å lese alt det der.

På lørdag var det familiefest med halve slekta i hus. Tradisjonen tro, var vi allikevel en tur utendørs, nærmere bestemt Østensjo skole. Der møtte vi den svært så oppmerksomhetssyke 3.klassingen Sebastian. Han hadde stort behov for å vise frem hvor flink han var i klatrestativet. Uten å være for dømmende, tipper jeg lille Sebastian kanskje ikke får nok oppmerksomhet hjemme. Han har nok et lillesøsken. Det var ikke en hentydning.

Selvfølgelig har jeg knipset noen bilder, men dere vet. Det kan jo ta en stund før de kommer ut.

Nevnte jeg at jeg har sykt mye å gjøre denne uka? Så mye har jeg å gjøre at jeg bare har tid til å nevne det i ett langt og vanskelig ord: Engelskpresentasjonnaturfagsprøverleinnleveringkunstoghåndtverksinnlevering. Og sikkert noe mer.

Tenkte jeg også skulle slenge inn en liten kommentar om hvor glad jeg nok en gang er for at jeg ikke er blogg.no blogger. For som dere vet er jo Topplista = Paradislista. Tull.

Finnerikkenoenbildergidderikkehellehadet.

xoxo Synne, skrivekløe:)

2 kommentarer:

  1. Du er flink Synne!Gruer meg så forj***** til 3000m på mandag... ÆÆÆææææ. Så mye å gjøre. Jeg har engelskpresentasjonnaturfagsprøverleinnleveringkunstoghåndtverksinnleveringspanskfremmføringmusikkopptaksprøveskriveferdigsamfunnsfagoppgavensomjegskullelevertforoverenukesidenlpegrusom3000meter..... Jaja.

    SvarSlett