mandag 26. april 2010

Hei igjen!

Hei. Sorry for at jeg ikke har blogga. Har vært så syyykt opptatt med å gjøre absolutt ingenting, skjønner dere. Nå sitter jeg her med hjemmeoppgaven i samfunnsfag. Jeg skriver en avisartikkel om Venezuela, og bruker masse vanskelige uttrykk som demokratisk frigjøring og hovedsysselsetting og oljeparadoks og falleferdig kapitaliststat. Hah! Jeg er ikke så dum som jeg ser ut. Fordi jeg må gjøre som oppgaven sier, må jeg også ha med kjedelige ting som hovedeksportvare og natur og klima og sånt. Så da jeg skulle finne et passende bilde fant jeg dette! Det var nydelig det. Lite lyst til å dra dit da! 1 km høyt er det (ok da, dere avslørte med 979 meter). Fantastisk.

Angel Falls i Venezuela

Jeg vet hvorfor det heter Angel Falls. Det er fordi at hvis man hopper utfor så dør man og da blir man en engel. Nei så koselig, blogspot har fått stavekontroll. Det så jeg nå. Hah, da skal jeg jammen meg kontrollere det jeg har skrevet. Ha ha, de hadde ikke inne hovedsysselsetting. Foreslo at jeg skulle skrive hoved syssel setting. Tror ikke det.

Jo, også har jeg jo hatt prøvemuntlig. Det gikk så bra som det kunne ha gått det egentlig. Lærte meg et nytt ord gjorde jeg og. Submissive. Ti kroner og en klem til de som vet hva det betyr!

Jeg gleder meg til jeg skal til Edinb, greier ikke skrive mer, aner ikke hvordan. Da skal jeg på (alle sammen nå:) River Island. Ser dere skoene på øverste rad, nummer tre fra venstre (trykk på bildet for å få det større). De er fine.

 
River Islands skodrøm.

Dere ser også kanskje at jeg har søkt på Acne Atomic i hjørnet der? Eller så gjør dere ikke det. Det er fordi jeg vil ha dem, for de er superkule, men jeg må nok nøye meg med disse fra Bianco. Hvis jeg tar meg råd da.

Kule? -Ja. Høye? -Ja. Dyre? -Ja. Så verdt det? -Ja!

Sukksukksukksukk. Eller jeg kan sende inn et råbra brev til Costume, for akkurat disse skoene er premien for beste brev i mai. Sukksukksukksukk.

Ellers så er jeg glad for at jeg ikke er blogger hos blogg.no for tiden. Det eneste toppbloggerne (nytt ord! Moro. Nesten like moro som askefast) blogger om for tiden er "blogg.no - ledelsen er teite ditt" "blogg.no - ledelsen er dumme datt". Det er fordi Kristine Andersen, tidligere blogg.no toppblogger et blitt fjernet fra topplisten fordi hun har byttet bloggplattform og blitt selvstendig. Herregud for noen tull. De kan jo ikke bare gjøre det. Tror det er fordi de er litt sure. Og jeg kan jo skjønne det, jeg mener her har blogg.no hjulpet henne oppover Topplisten og når hun er akkurat passe berømt nok så stikker hun av. Men å slette bloggen hennes? Jeg mener, som Ida Wulff sa: Hun faller jo naturlig nedover lista når hun slutter å blogge på blogg.no. Teite folk. Skjønte dere noe av dette? Er litt rastløs skjønner dere, må få gjort ferdig avisartikkelen for det viser seg at vi har andre lekser også. Sukksukksukk.

xoxo Synne, hadet:)

3 kommentarer:

  1. Synne, du er dritsmart, du greier å skrive et godt nok brev til å vinne de skoene!

    SvarSlett
  2. Enig med Johanne, de skoa er dine.

    SvarSlett
  3. Lykke til med skoene da! Samfunnsfag er... GØRR :D

    SvarSlett