torsdag 22. april 2010

Prøve-muntlig for alle penga

Ææææ. Har ikke tiiiid. Må jobb meeeed prøve-muntlig. Kom opp i engelsk med temaet Love and Friendship - Romeo and Juliet. Ganske flaks da i og med at jeg hadde en svært så vellykket fremføring om nettopp dette for noen uker tilbake. Skal opp i morgen klokka 11, så jeg har jo litt tid til å øve i morgen tidlig. Er supernervøs for det jeg har skrevet varer bare i 4 min og jeg skal ha 15. Jeg føler dessuten at jeg allerede har dekket alt som skal dekkes. Oæææ!

Det er bare så bittevidt a jeg har tid til å linke til denne veldig talentfulle YouTube-spiren jeg oppdaget for en liten stund siden. Hun er kjempeflink! Nå er ikke jeg mye på YouTube og det finnes vel folk som er bedre, men hun har var jo veldig flink da!

Hey Soul Sister
Bad Romance
Chasing Pavements

Har ikke hørt på den siste sangen, vil du ha mer er det bare å youtube (som i et verb) hchsknights08.

Da jeg hørte på henne, dukket det opp en video med Miley Cyrus som drev med såkalt pole dancing på Teen Choise Awards ved siden av. Herregud for noe tull. Er det noe man skal reagere på her, så er det ikke det at hun holder seg forsiktig fast til en jernstang, men heller det faktum at hun går rundt i bare trusa på scenen. Folk har fritd altså. Videoen er her.

Også til slutt en liten trudelutt fra Saturday Night Live som var veldig morsom her. Bare å hoppe over første delen altså, hvis dere bare vil høre sangen. Ser dere hvem som er Rihanna?

Merker at jeg lot YouTube do the talking i dette innlegget, men det er vel egentlig greit. Må jobbe jeg.

xoxo Synne, stressa:) 

3 kommentarer:

 1. Jeg hadde ikke trodd at du, skolenerden SYNNE (positivt!) bruker tid på å BLOGGE når du har muntlig dagen etterpå! Men det går nok bra for deg uansett, du er smart :D

  Sv: hihi, takk

  SvarSlett
 2. Kult! Likte hu som sang på youtube. Har noen jeg liker veldig godt der også. Den jeg syntes er best er kanskje hun dama her : http://www.youtube.com/watch?v=N82VIli__zU&feature=channel
  Liker også bandet pomlamoose som er på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=oIr8-f2OWhs

  Men ja! Lykke til på muntelig! Dette fikser du helt fint vettu Synne ;)

  SvarSlett
 3. Lykke til, såvidt jeg vet har du muntlig akkurat NÅ.

  SvarSlett