onsdag 28. april 2010

Blødekage

Dette innlegget heter blødekage. Litt fordi vi hadde om bløde konsonanter på skolen i dag. Litt fordi jeg skal bake etterpå. Og litt fordi jeg ville vekke oppsikt med overskriften. Funka det?

Tenkte jeg skulle blogge litt tidlig jeg, så jeg rekker det. Er nemlig ledermøte på speidisen i dag, så er ikke hjemme før sånn 9-ish. I siste time i dag hadde vi "elevrådsmøte". Vi bare snakket om skolegensere, ja for det er jo stort sett det og ringetider det går i. Rart hvor mye tillit man har som klassens talerør (talerør?). Nei, jeg misbruker den ikke. Det er bare hyggelig å styre litt rundt og snakke litt med alle lærerne og kontordamene og undervisningsinspektøren i stede for å ha time.

I have a confession. I stad hørte jeg frivillig på Justin Bieber på YouTube. FLAUT! For jeg ser jo en del på tv, og den reklamen det går mest i er den for hans nye album. Der sier voiceoveren at han er planetens hotteste artist. Eeehh, på hvilken planet da tør jeg spørre? Ok, catchy beat, men ærlig talt. Han har jo en hjelm på hodet.

Dagens Tube:
Mad Tvs (ja, jeg er jo en parodifreak) Gwen Stefani spoof

Nei, jeg aner ikke hva spoof betyr for noe, men det er nå det videoen heter.

Uff nei, må komme i gang med leksene nå. Jeg har sikkert et helt lass, men først skal jeg ta meg en gammel pannekake. Den har bare vært i kjylskåpet i sånn rundt en uke. Fysj.

Blogspot hadde ikke fysj inne i ordlista si. Hah!

Jeg finner ikke noen bilde. Så da bare blir det noe random, som en gjerne sier nå.


På dypt vann

Det sto mellom dette og et hvor jeg hadde grønn kjole til oransjt hår. Det var ikke særlig vakkert. Nei, nå må jeg lekse. Adjø, cupcakes. Herregud. 

xoxo Synne, semistresset:) 

2 kommentarer:

  1. Legg ut "Torsdag kveld i Nydalen"s Paradise Hotel-parodi, 'a. :D

    SvarSlett
  2. Du er morsom du Synne :D

    SvarSlett