mandag 19. april 2010

Ond djevel

I dag sovna jeg - på stuegulvet. Så spiste jeg torsk, stiv og støl så klart (jeg som var det da, ikke torsken). Åh, derrr kom jeg på at jeg må huske å skrive innkalling! I dag har vært en fin dag. Jeg tror Cruella De Vil - bildet mitt i k&h blir veldig bra, altså. Driver å overfører et bilde funnet på nett over på et lerrett. Da måtte jeg først forstørre bildet, tegne det på et ark, forstørre det bilde og nå holder jeg på å klippe ut detaljer fra det jeg selv har tegnet for å tegne det over på et lerrett jeg senere skal male over. Dette er bildet jeg bruker:

  Cruel devil

Det er flaut kort tid siden jeg skjønte at Cruella De Vil, liksom skulle bety cruel devil. Det gikk opp et lys for meg da jeg var i Euro Disney. Nå ja, det er jo en stund siden. Da var det kanskje ikke så flaut allikevel da? Dette er faktisk første treffet man får når man bildesøker på Cruella De Vil, men ikke tro at jeg var lat og bare brukte det første og beste. Nei, jeg så gjennom mang en bildeside. Men, allikevel var det dette som definitivt var best. Nihada sier det er viktig å få fram en steming i bildet, og det gjør jo dette. 

I dag brukte jeg wedgesa. Jeg fikk mange komplimenter. Det var hyggelig. Dette er forresten gamle bilder. Det var de bildene jeg egentlig skulle laste opp en gang for waaay lenge siden, men du vet. Det ble jo ikke noe av.

Forfra

Fra siden

Vet dere hva som gjør meg trøtt? Drømmehagen gjør meg trøtt. Det gjør ikke Agnes trøtt. Hun bare står og hopper foran tven.

Woohooo!

Men da er det hadet fra oss to her i sofaen i det hvite huset ved siden av det beige huset over det brunsvarte huset (internt) da.
xoxo Synne, trøøøtt:)

1 kommentar:

  1. Haha!! takk for at du lærte meg at Cruella De Vil er cruel devil! Jeg er treig-.-

    SvarSlett