tirsdag 20. april 2010

La bloggs qui je leser

Eeeemmm. Mangel på inspirasjon, vet ikke hva jeg skal bloooogge om. Agnes headbanger, til Drømmehagen. I dag igjen, så klart. Det er også mulig at hun prøver å bukke eller danse. Er usikker. Hun kaller meg Ssynneee. Akkurat sånn. Skal se om jeg har noen bilder jeg kan skrive noe om jeg. Neeei, det hadde jeg ikke. Jeg kan jo legge ut en kort liste over de bloggene jeg leser da, men ikke venneblogger for jeg da leser jeg nesten alles. Som jeg kjenner da. Men å kjenne dem må jeg jo for at de skal være vennene mine.

Vanilla Scented
Hanneli Mustaparta
Living Doll
Sea of Shoes
Ulrikke Lund
Ida Wulff
The Style Rookie / Tavi - the new girl in town
Ida Wiik
Voe

Så er jeg jo en sjelden gang innom andre også, men disse er jeg vel egentlig innom nesten daglig. Bloggnerd som jeg er. Så, det blir jo en del (ha ha, jeg skrev først "en dal", men det ble jo litt feil for det blir jo ikke noe dal) hvis du legger dette sammen med bloggene til venner.

Dette er bakgrunnen jeg har på desktopen (det er det det heter, ikke sant?) min. Du kan godt få bruke den du også, hvis du vil:) Jo, det er en Y og ikke en P. Jeg heter da vel ikke Spnne.

Bakgrunnen

I dag hadde skolen besøk av Rikskonserten. Det var veldig bra. En fyr fra Tanzania og en fra Sundmøre eller Sandnes eller et annet sted i gokk lagde musikk sammen. Det ble litt sånn Odd Nordstoga møter Bob Marley. Moro, altså. De var helt crazy. Dreiv å lekte aper blandt publikum. Moro, altså.

Ja, men da skal jeg ut å leke litt i sanda med Agnes. Blir litt møkkete på knærne. Tror jeg dropper wedgesa. De er sandømfintlige. 
Åh! Fikk forresten 6 på bokmålstentamen min! Wow. Nå er ikke jeg egentlig typen til å dele karakterer på bloggen, syntes det er litt blærete, men du vet. Er jo ganske stolt da, kan du si.

xoxo Synne, klør i halsen:(

2 kommentarer:

  1. Odd Nordstoga møter Bob Marley, og tar en trall.

    SvarSlett
  2. Haha! Nå har jeg "synnes bakgrunnsbilde" som bakgrunn.

    SvarSlett