tirsdag 6. april 2010

Råshtilig!

Vet dere, jeg har snart 1 års jubileum. Herregud, jeg har snart blogget i ett år! Dette har resultert i mange flaue bilder, fine setnninger og ikke minst nesten 200 innlegg! Men nå må jeg spare litt av denne bloggrosen til selve jubileumsinnlegget.

Det var jo dessuten ikke det som var det kule i dag. For jeg har nemlig: Fått meg ny mobil! -Jihuu (neei, ikke iPhone eller Corby)! Noe waaay kulere, en Samsug B3310. Jeg er så glaaad. Vil du se hvordan den ser ut? Ok, ok, ok.

Æææææ!

Nå streifet litt dårlig samvittighet nettopp borti meg, for telefonen jeg har nå - den er jo ikke verst. Den er jo ikke det. Og dessuten så er jeg ikke den mest bortskjemte på mobilfronten sånn generelt. Jeg liker at den er litt sånn Corby Pro-ish, og denne var jo mye billigere. Halve prisen. Ha ha, den er jo så kul da og da blir jo jeg også så kul. Har bestilt den fra pckiosken.no nå nettopp. Den finnes også i svart, lilla, rosa og grønn. Nå tenker vel du at: Herregud, tok hun blå og ikke lilla? Hva skjer? Men, den lilla er ikke noe fin. Den er ikke engang ordentlig lilla, men mer gammelrosa. Også finnes det en jente-rosa-rosa-kose-versjon og en svart og kjedelig. Så det sto mellom denne og den grønne, men den grønne ble litt for mandig, liksom. Dessuten var den i lime, og det er jo bare sååå 2006! Så den skal komme innen arbeidsuka er over.

Egentlig så hadde jeg planlagt dagens innlegg i går kveld, for det skulle handle om noe helt annet, men så hendte jo dette. Kanskje det blir ett innlegg til i kveld? Wohoo!

Men da er jeg Sidekick-kul da også er dere iNoe-kule også må jeg gå å spise noe nå for jeg er starveeed.

xoxo Synne, har ny mobiiil:)

6 kommentarer:

 1. Iiik..! Gratulerer. Sånn vil jeg også ha. ;D

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny mobil !!

  SvarSlett
 3. Den var kjempekul Synne!!! Vil ha!!
  Fortsett bloggingen, stå på, snart er du verdenskjent, og JEG har autografen din :)

  PS: Er veldig stolt, jeg klarte å kommentere!!

  SvarSlett
 4. KULT!

  Sv: Og denne ... kjelerestauranten ligger overalt? Haha, hørtes interessant ut. Og den disney-butikken må jeg også innom! Takk =D

  SvarSlett
 5. Den "KULT"-en var forresten BÅDE til mobilen OG bloggjubileumet. Grattis!

  SvarSlett