onsdag 7. april 2010

Ønskeliste

Æææsj, mobilen min er ikke engang sendt fra dumme butikken. Jeg skrev forresten feil butikk i går, så for spesielt intereserte var den fra mshop og ikke pckiosken. Du vet, hvis du blir misunnelig og vil ha lik.

Nå har det jo nettopp vært ferie og jeg har hatt mye tid til å lese blader. Så da har jeg jo gjort det. Og det må jeg si, det er mye fint fra designerenes ss/10 (Linda sier vi må bruke så mange fagbegreper som mulig, så du vet, da gjør jeg jo det). Jeg har lyst på alt fra catwalken denne våren, men jeg har plukket ut et knippe som jeg synts var ekstra fint. Bare for dere:

Slip-ins fra Alexander Wang

Alexander Wang er en av mine favorittdesignere, og han skuffet ikke denne sesongen! Tvert imot, og skoene over, de har jeg lyst på jeg. Det er den hotteste skoen for tiden, glem wedges og gladiatorsandaler - det er dette som er greia. Og de er råfine:) Jeg elsker hver eneste kreasjon i kolleksjoen.


Alexa Bag fra Mulberry

Enhver veskejente har lyst på en Mulberry og min favoritt er den helt nye Alexa. Jeg ønsker meg denne eller en i blå, kanskje gul. De koster rundt 7000 kroner og det er venteliste for å få seg en. Bayswater-modellen er en klassiker, det tror jeg denne blir også!


Bumbag fra Louis Vuitton

Nå liker ikke jeg i utgangspunktet Louis Vuitton i det hele tatt da jeg syntes LV-logoen er pragende og rett og slett stygg, men denne bumbagen (eller på norsk rompetakse (hva for slags ord er det?)) har jeg falt totalt for. Men det er jo ikke rart, for den er jo designet av sjølveste Marc Jacobs.


Jeans fra Acne Jeans

Er de ikke nydelige? De koster visst skjorta, men jeg syntes detaljene er helt fantastiske! Litt sånn "urban warrior". Acne er det beste skandinavise merket syntes jeg og prisene er jo ikke døbare. Det er jo mer overkommelig enn f.eks Chanel.


Trenchcoat fra Burberry Prorsum

Åååhh. Er de bare fantastiske? -Jo. Jeg elsker skuldrene og fargene og draperingene og snittet og absolutt alt ved dem. Favoritten er den helt til høyre, men jeg hadde ikke sagt nei til en pastellgrønn versjon heller.


Clogs fra Chanel

Da Chanel i år inviterte til en spektakulert moteshow på en låve, var det vel ikke annet å forvente enn å se noen tresko på catwalken. Jeg syntes de er de ultimate clogs - høye, klassiske og kjempemoderne. Dessuten hadde de blitt råkule til olashorts. *Sikle*.


Kolleksjonen til Proenza Schouler

Proenza Schouler har etterhvert blitt ett av mine favorittmerker og denne sesongen viste de hvorfor. Jeg liker fargene og liker mønstrene jeg liker stilen og jeg liker at de skilte seg ut blandt alle de nøytrale fargene som var å se i år. Wow, jeg vil ha!


Sko og kjole fra Alexander McQueen

Jeg elsker de grafiske mønstrene og fototrykket. Skoene er jo også bare til å dø for. Dette var dessverre den siste kolleksjone fra Alexander selv, men merket kommer sikkert til å fortsette (jeg regner med dere dekikerte følgere huske det dype innlegget min om hans død?).

Det var det jeg kom på, men kanskje jeg slenger inn et plagg eller to til hvis jeg kommer over noen spesielt:)

Ellers så syntes jeg at Lanvin og Balmain (også favorittmerker) hadde vakre kolleksjoner, men ingen plagg som skilte seg så veldig ut. Prada skuffet i år syntes jeg. Det var bare stygt.

Såååå. Hvordan funket dette innlegget? Var det imponerende, kjedelig eller bare flaut? Skal jeg gjøre det igjen eller vil dere aldri se så mye som en designerskisse på bloggen igjen?

Eller så var det skole i dag. KJEDELIG!

xoxo Synne, fikk lyst til å spontanshoppe:)

5 kommentarer:

 1. Bare fortsett med mote slik at vi som ikke har peiling kan få peiling. :)

  SvarSlett
 2. Fortsett med mote slik at vi som ikke har peiling kan få peiling. :)

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke SÅ interessert i mote da men.

  SvarSlett
 4. Dritbra innlegg Synne! Du har peiling! En dag, da bestemmer du over hele moteverden, skal jeg si deg, bare vent:)Men det er selvfølgelig etter du er toppblogger, redaktør for et verdenskjent blad og en etterlengtet journalist...

  Jeg kommenterte igjen!!! *stolt*

  SvarSlett
 5. Reine moteannmelderen du Synne ;)

  SvarSlett