søndag 11. april 2010

Helgens helg

Telefonen min kom i går! Og den er fin! Den er finfinfinfinfinfinfin! Jihuuu! Glaaad! Så den er litt tjukkere og litt mindre enn jeg hadde forventet, men det er bare hyggelig. Den passer så fint i hånda mi. Også er det kjempegøy å skrive på den, får litt Gossip Girl-feeling eller som om jeg er en supertravel karreierkvinne med masse å gjøre som bare kjapt jatter ned noe. Ja, nei glem det. Tror det må oppleves jeg, og at det ikke kan forklares. Dyyypt.

I dag har det stort sett bare gått i pugging til tentamener. Litt likninger med to ukjente og litt humor-researching (har jeg planlagt). Åååå, dataen vil ikke laste inn de fine bildene jeg tok av telefonen. Åååå (regner med dere allerede er klar over hvor frustrert jeg er over kameraet mitt, at det fra nå av kan unnlates å skrives, og at dere bare skjønner det)!

Jo, også måtte jeg en svipptur innom Bunnpris for å kjøpe negllakkfjerner (og fordi jeg ville utsette pugginga litt) fordi vi var tomme for det. Sånn at jeg kan ta bort negllakken jeg har hatt i sånn circka 1 dag og ta på ny. Jeg er nemlig litt hekta på negllakk. Det fant jeg ut da jeg samlet alle jeg hadde og stillte dem opp på en fin rekke.... Jeg har 28 stykker.

Jo, også har jeg sett filmer i helga. En i dag og en i går. I går var det Venner for livet (nei, ikke den med de to hundene eller så var den en hund og en kanin eller kanskje en rev som er ute i skogen av Disney. Det var den jeg trodde det var inntil jeg faktisk begynte å se på filmen) eller Stand by me. Den gjorde meg både fysisk - og psykist forstyrra. Så nå kommer jeg til å ha en fobi for blodigler og enveiskjørte togspor som går over broer resten av livet. Men det var en bra film da, fin liksom. Og litt kvalm. Oi, nå fikk jeg en melding, skal bli gøy å svare! Ok, da er det gjort. Uansett, den andre filmen var Fjolls til fjells som jeg faktisk har sett en gang før. Jeg har ennå ikke sett Avatar, men denne filmen, joda den har jeg sett to ganger.


Bruchetta (?) med pestoost.

Dessuten har jeg spist mye eksotisk mat. Bruchetta (er det sånn det skrives?) med pestoost, som egentlig bare er en litt fancy måte å si kavring med et lite stykke måne på. Det var godt i alle fall. Også har jeg drukker jordbær & lime - brus og spist belgiske vaffler (visste dere at de består av ikke mindre enn 25% sukker? Og jeg har spist to. Alle vet jo at; mye sukker + tidlig kveld = sen kveld.).

Slenger også inn et par gamle bilder av da jeg passet Iver. Siden jeg lovte det. Eller så lovte jeg ikke det. Men side jeg tar alle forhåndsregler (regler? er det det man sier?) så legger jeg ut noen for å være sikker.


Lego = moro!

Ok, "et par" ble til et.

Da får jeg gå å øve litt jeg da.

xoxo Synne, bla bla kommer ikke på noe bla:)

3 kommentarer:

  1. Veldig gode og innholdsrike innlegg du har begynt å skrive..! :)

    SvarSlett
  2. haha, du er en morroklump du Synne Oterhals. Jeg liker den derre Stand by me. Bra film. Nå vet du det.

    SvarSlett
  3. Lange innlegg nå gitt. Jeg rekker en hel kopp kaffe.

    SvarSlett