torsdag 30. september 2010

Buss er best!

O nei! Som Agnes ville ha sagt det. I dag var det naturfagsprøve, hosteanfall, basketball, hosteanfall, lobotomi eller logirytme eller logirister eller hva det nå enn heter i matten. Sååå hentet jeg Agnes i barnehagen også var det hjemhjemhjem. Tok en vanskelig avgjørlese i går, skal ta en vanskelig avgjørelse i dag, så er det internasjonal språkdag også er det høstferie! Jihuuu! Og alle hjerter gleder seg..!

I det siste har jeg merket hvor mye jeg elsker mine daglige bussturer, mens jeg lurer på hvordan jeg før kunne være foruten. Jeg tilbringer over en halvtime på bussen hver dag, og jeg elsker hvert minutt av det. På vei til skolen er det deilig å bare sitte stille og se ut av vinduet på en rolig dag, eller diskuteret politikk høylytt på en bedre dag. Hjem igjen er det utfordrene å holde balansen, og herlig når det blir et sete ledig. Jeg syntes de norske rutebussene er kjemepfine; rene, plassutnyttende, mindre forurensende og ikke minst svært praktiske. Noen av vennene mine foretrekker trikk i stede for, men, neeei, jeg er ikke så glad i trikk. Og i alle fall ikke t-bane - jeg hater t-banen. Det er alltid trangt og lukter vondt. Dessuten er det skikkelig slitsomt. Når man går på om morgenen, så må man bare stelle seg et sted og det stedet blir gjerne skikkelig ubehagelig etterhvert. Enten så var det for nærme inngangen eller så var det for nær sidemannen. Dessuten blir det klamt og ekkelt. Hvis man må hoste eller nyse, så er det ingen vei å snu seg bort ifra folk, for det er jo folk overalt. Og hvis man møter mennesker man kjenner, men helst ikke vil prate med - så er det ingen utvei! Det går jo ikke ann å flytte på seg! Det er rett og slett skikkelig kjipt. T-bane er pain. Det er faktisk slik at de dagene jeg går av på Hellerud, så gleder jeg meg for da er det bare ett stopp før jeg skal av.

Det er ikke lett å være blogger dere. Som blogger er det viktig å ha egenskapen at man hisser seg opp over ting, hvis ikke blir det jo ikke noe krutt i innleggene. Kan jo røpe såpass at jeg har den egenskapen, og jeg både elsker og hater den.

Nå hadde jeg egentlig tenkt å legge ut et skikkelig menigsløst bilde av en buss, tilfeldig fra Google, men siden det både er teit og jeg ikke finner det på brukeren min - så dropper vi det.

xoxo Synne, det er en jente med godt humør og har hun ikke godt humør...:) 

1 kommentar: