lørdag 12. desember 2009

Vi lister oss så stillt på tå

Nå skal jeg være flink-jente og blogge to ganger på en dag. Ja, jeg er flink, men les det forrige innlegget også da:) Her i stad så tenkte jeg at jeg hadde litt lyst til å lage en liste. Jeg tenkte tilbake på listen om de 50 tingene du ikke visste om meg, så nå vil jeg lage en til.*Tenker* Nei, jeg kommer ikke på noe. Ok, da lager jeg heller noen topp 5, sånt at du kan få vite litt mer om meg. Merk at rekkefølgen ikke har noe å si:)

PS: Hvis du har et forslag til en liste jeg kan lage, så si den til meg. For jeg vil lage masse lister!

Topp 5 filmer:
- Forest Gump
- Little Miss Sunshine
- Istid 2
- En hushjelp til besvær
- Sliding doors

Ja, jeg må bare si at Istid og andre animasjonsfiler alltid er en vinner. Det er få filmer jeg ler så mye av så da måtte den selvfølgelig med på lista. Forest Gump bare elsker jeg, har sikkert sett den hundre ganger. Husker en gang for mange år siden at jeg tvang Alida til å bli med meg hjem sånn at hun skulle få sett den filmen. Sliding doors er kanskje ikke en favorittfilm, men det er to pararellhistorier i filmen og det syntes jeg er veldig spennennde.

Topp 5 tv-serier:
- Weeds
- Entourage
- Frustrerte Fruer
- The Mentalist
- Grey's Anatomy

OMG! Har du sett Weeds eller? Det er bare den beste serien noen sinne! Og hun bare og han bare. Den er så bra. Er sikker på at det kunne lager en million sesonger og alle ville vært like spennennde. Her er det snakk om noen særriøst gode manusforfattere! Jeg har akkurat fått øynene opp for The Mentalist, og jeg må bare få sagt, den er veldig bra.

Topp 5 værste filmen (bunn 5?):
- Pledge this
- Mamma Mia
- Dickie Roberts: Former Child Star
- Not another teen movie
- Material Girls

Ja, ikke fall bakover av forbauselse. Jeg syntes faktisk Mamma Mia var ganske ille. Nå trodde ikke jeg at jeg var sånn innmarri musikalhater, men jeg gikk faktisk fra tven og bort til pcen da jeg så den filmen. Gadd ikke se slutten, KJEDELIG! De andre filmene er jeg i grunn ganske flau over å ha sett. Jeeze.

Topp 5 klesmerker:
- Twelve By Twelve
- Marc Jacons
- Divided
- Forever 21
- Alexander Wang

Alexander Wang greide så vidt å klemme seg inn på lista mi, bare på grunn av Coco-veska si og Brenda-veska. Har begynt å elske den ja. Divided er ungdomsmerket til H&M, som jeg faktisk syntes er ganske bra. Marc Jacobs er bare best, ingen over, under eller ved siden av. Og F21 kan ikke beskrives med ord.

 
Ganske fantastisk?


 
Hvis du har lest bloggen min, har du sansynligvis fått med deg at dette er sånn circa tidenes beste program.

 Ja, men dette var jo gøy dere!

xoxo Synne, fornøyd igjen:)  

2 kommentarer:

 1. Skriv en liste over de beste stedene du har vært. Eller de verste. :D

  SvarSlett
 2. Lag en liste med de beste vennene:) Hehehe, jeg har et forslag:
  1.Elin
  2.Elin
  3.Elin
  4.Elin
  5.Elin
  :):):)
  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  SvarSlett