tirsdag 8. desember 2009

Gratulerer med dagen, Mira!

Æsj. Sorry for at jeg ikke fikk blogga i går. Var og handla julegaver med mormor. Men, så blogger jeg nå da. Tidlig på dagen. Selv om jeg egentlig ikke har tid. Allikevel kan det hende jeg blogger senere i kveld også. For å veie opp liksom. Selvom jeg egentlig ikke har tid. Kvalitet over kvantitet sider jeg.

Jeg elsker å pakke inn gaver. Jeg bare elsker det. Det er så utrolig koselig. Ja, vil faktisk si at det er bedre enn å spille spill. Neeeei. Den var kanskjelitt drøy. Nei. Ikke det. Innpakking ruler!


Et gammelt bilde fra tdeligere innpakkinger. Mamma skulle få salt - og pepperbøsse. Derfor det store, blå saltet på bordet.

Så syntes jeg det er gøy med fint papir, men det er ikke så vikitig som bånd. Bånd er veldig viktig. Også når man drar saksa langs båndet slik at det krøller seg. Skulle jeg høre én ting i en hel uke så skulle det være å dra sånne bånd. Har faktisk nettopp pakket inn en gave nå. Så du kan vær sikker på at hvis du noen gang får to gaver av meg så kommer det i to pakker. Med bånd:)

I dag har MIRA bursdag. Grættis! (Vi fikk kake av henne i dag. Namm)Ha ha! Et bilde jeg tok før Mira skulle dra til Sør-Afrika i 8. klasse. Superfotogen!Google-søk på: Rynke på nesa

I julekalenderen: En video av meg.

I dag er det 16 dager til julaften. Altså er 1/3 av dagene i desember før jul unnagjort. 

xoxo Synne, pakker inn:)

4 kommentarer:

 1. Koselig innlegg, fint bilde fra simons. Med den innstillingen til innpakking burde du søke jobb som ekstrahjelp hos tanum eller noe før jul.

  SvarSlett
 2. Du den gava du fikk i kalenderen i dag var bare helt syk da.

  SvarSlett
 3. Du er slem

  - Mira :)

  SvarSlett
 4. hahah mira da synne er da ikke slem... stilig bilde av deg mira...

  SvarSlett