fredag 4. desember 2009

Naken greve jager neger med øks

Hei! I dag fikk jeg masse hyggelige tilbakemeldinger fra venner om bloggen, og det var koooselig! Jeg visste ikke at noen leser dette. Trodde mer eller mindre jeg skrev for tomt publikum, men neida. Den gang ei (det skulle være positivt). Dere sier jeg burde blogge mer enn en gang om dagen, men det skjer jo ikke nok i livet mitt nå til at det skal kunne gå opp...

*Rettelse fra forrige innlegg. Det var selvfølgleig 3 uker til jul i går og ikke 3 dager.

Nå skal jeg jobbe med dumme k&h'en. Duste, duste, duste. Det er jo min egen skyld da som gjør alt i siste liten. Så skal jeg på pepperkakebaking. Jeg er egentlug ikke sånn innmarri glad i pepperkaker. Det er litt tørt, og det å spise pepperkakestjerner og alskens former som andre har pyntet med seigmenn, nei jeg vet ikke helt. Komplekser? -Nei.


Dette var det bilde jeg fant som hadde meste med pepperkake å gjøre. Nei, det er ikke noen internhumor eller at den osten smakte pepperkaker, det bare ble dette bildet.

I dag var det snø! (Det skulle være en link til Tramteaterets sang om snø, som jeg tror heter snø, men den hadde de ikke. Da ble "Naken Greve Jager Neger Med Øks" det nærmeste jeg kom). Der merker jeg at jeg har litt blandede følelser, men det kan også hende jeg bare er sulten.

Så lese jeg dette på Dagbladets nettside i går. To ungarske huleboere arvet 37 milliarder kroner etter en død bestemor. De hadde null penger så plutselg arvet de flere formuer fra en bestemor de så vidt visste de hadde. Det var vel en bra dag.

Er det noen som har tatt storebrandkonkuransen min? Morsom ikke sant?

Seriøst. Ikke trykk her! Ha ha, nå var jeg selm. Jeg turte ikke å gå inn på noen av videoene, så du blir vel ikke skremt av å trykke. Bare av å trykke deg videre fra siden. Jeg hørte en anmeldelse av filmen, og jeg ble skremt. Og den var på radioen. Skal ikke se den.

Ja, nok en solid innlegg fra hvem? -Meg. Ok, det var blærete. Æsj, Synne. Skjerp deg!

I julekalendeluka i dag: Morsom pepperkakemannvideo.

I dag er det 20 dager til jul!

xoxo Synne, fornøyd:)

1 kommentar:

  1. Jeg leser bloggen din ofte jeg, alltid morsom den vettu;) Men hvor skriver jeg navnet mitt..? hm.. Nå får du lure nå!! Mohahahhaaa XD Hilsen en mystisk a..:)(gnete);P

    SvarSlett