lørdag 26. desember 2009

Brenda og Birkin

Hei! Hadde dere en bra jul? Det hadde jeg det er helt sikkert. Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder, for det har jeg ikke gjort på kjempelenge.

(Brenda og Birkin er mine beste vesker i hele verden!)

Bursdagen min: (ja, jeg vet det er lenge siden, men bedre sent enn aldri!)Feite grisen utenfor Peppes.Elin så stort sett sånn her ut.Og Mira sånn her.Dæili dessær...


Fra Helsinki:Vi måtte veie all frukten og grønnsakene, og det var gøy å sette på klistrelapper:)Æsj! Microburger, blæææh!Dette er den berømmelige potetsalatbaguetten. Smakte bedre enn den så ut.Nok mat nå. Julemarkedet.Finsk kunst...Jeg har kjøpt meg mye av favorittgodteriet mitt. MUST.Hengekøyebutikken:)

Julaften:Pakker. Den store lange er sjokolade til morfar og Sonia Rykel sko til meg i den røde og hvite som ser ut som et godteri.Gavene jeg fikk. Det var så altfor mye:)Jeg fikk Hermés (Birkin) look-a-like av mamma.Kul klokke av mormor.Og deiligt håndkle av pappa.

Nå var jeg flink.16 bilder! Så blir det heller mer tekst neste gang. Men, et bilde sier mer enn 1000 ord. Så da har jeg jeg skrevet over 16 000 ord da, og det er ikke verst!

I dag er det 5 dager til nyttårsaften:)

xoxo Synne, mett på ting og mat:)

1 kommentar:

  1. bra du likte den :D
    haha var litt usikker på at jeg la den foran riktig dør :P

    SvarSlett