fredag 11. desember 2009

ObamaRamaDrama

Hallo på do min venn! Ja, da var ObamaRamaDramaet endelig over. Og det må jeg si, var et hyggelig besøk. Jeg var jo nede og skulle ta en titt da han vinket, men jeg så bare det jeg tror var armen hans og hennes. Jeg syntes nå at det var hyggelig at han kom, selv om han bare var her i 26 timer. Han forlot jo tross alt jobben sin midt oppi alt helereformasjonsdramaet og krigingen for å motta en pris som ikke egentlig har noe med jobben hans å gjøre. Han fikk jo ikke prisen fordi han var president, men på grunn av det han gjorde som president.(Skryting:) Det var noe à la dette jeg sa i klassen som ga med applaus. Ja, er ganske stolt i grunn. Klasse klappet for meg  fordi jeg sa noe som tydeligvis imponerte dem. Bare synd Linda ikke var der for å notere seg mitt innsiktsfulle og svært dype ressonnement. Ja, ja.

Nå kunne jeg ha skrevet masse mer agrumenter og greier og greier, men det skal jeg spare til en gang jeg føler mer for det. 

I dag var klassen (eller faktisk hele trinnet) også å så på 'A dance tribute to the art of fotball'. Det var jo, interesant...:) Men jeg snakka lenge med Agnete og Camilla etterpå og det var hyggelig. Lenge siden:)


Kitsch x-mas
Et sted du ville ha feiret jul?

Prøvde meg som du kan se på en ny vri på polyvore. Interiør og ikke bare klær.

Nå skal jeg spille litt Kjendis på boks (som jeg fikk i julegave) og snart se på Nobel konserten.

Nå er det 13 dager til julaften!

I julekalenderen: Søt nettside 

xoxo Synne, flinkisen:)

2 kommentarer:

  1. Ha du fått julegaver allerede..??! :D

    SvarSlett
  2. Nei, det skulle selvfølgelig stå bursdagsgave:)

    SvarSlett