tirsdag 22. juni 2010

Edinhurra!

Hallo! Naa sitter jeg her paa et kjopesenter og blogger. Edinburgh er en kjempefin by, jeg liker meg fryktelig godt her. Vi har akkurat spist et helt forferdelig rekesmordbrod, eller det kan vel egentlig bedre beskrives som et smorjesmordbrod. Hah! Tidligere i dag har vi kjort sightseeingbuss. Det var veldig rart, fordi fem minutter (bokstavlig talt) utenfor tjukkeste sentrum, saa var det nydelig landskap med hoye gronnkledde klipper. Skikkelig film. Etterpaa skal vi paa The Elephant Cafe. Det var der J.K. Rowling satt og skrev de forste Harry Potter - bokene. Jeg er egentlig ingen Harry Potter fan, men det er jo kult for det. Skal se om jeg faar skrapet av litt maling paa veggene til dere, Elin og Maren.

Ellers saa har Edinburgh mye aa by paa naar det kommer til shopping. Her er baade River Island, Next, Urban Outfitters og mye mer. Ogsaa TopShop da. Har nettopp insvestert 45 pund i et par sko derifra. De var jo nedsatt fra 80£, saa jeg har jo spart penger. Det er den eneste riktige tenkemaaten for oss shopaholikere. De er raakule. Semska lyst skinn, aapen taa, tosiffret antall cm hel, og; wedges. Trenger jeg si mer? Har gaatt med dem i hele dag, saa applaus til meg.

Leiligheten vi bor i har mildt sagt saa langt bydd paa for mange problemer. I gaar for eksempel ble vi vekket av at brannalarmen hylte og skreik. Jeg skjonte ikke at det var brannalarmen, det hortes mer ut som verdens undergang - alarmen. Herregud, som den skreik. Mer om Edinburgs overdrevne alalrmbruk og leiligheten vaars mange feil naar jeg kommer hjem. Naa maa jeg stikke. Jeg er jo tross alt paa ferie.

xoxo Synne, i god behold:)

2 kommentarer:

  1. ååå du er heldig! Ha det supert Synneoterhals! :D

    SvarSlett
  2. Åhh! MALING! <3 :D

    Maren

    SvarSlett