søndag 6. juni 2010

Momselumsekomse

Bonjour! I dag har jeg besøkt familie. Morfar og oldemor, og ikke minst Gulpus! Så jeg har jo hatt fullt opp med katter da Bonnsie og Simbsa kom i går. De er fortsatt like peeene. Bonnsie er seriøst den minste katten jeg noensinne har sett. Hun er kattunge hele livet. Pittebitteliten er hun, jeg er redd for å løfte henne opp.


Momselumsekomse 1.


Momselumsekomse 2.

Vil dere høre noe kult, forresten? Om nøyaktig to uker er jeg i Edinburg. Jeg gleeder med for da skal jeg på River Island. Jeg tror jeg kommer til å få abstinenser jeg, når jeg kommer dit. Det er så mye fint der. Så kommer det nye ting hele tiden. Jeg tror jeg med sikkerhet kan si at i Amsterdam, tilbrakte jeg sikkert 5-6 timer der inne bare med å titte og prøve. Det mest fantastiske er jo at for hver runde jeg to i butikken,dukket det opp noe nytt. I Edinburg er det 4 butikker, og i Glasgow er det 6 butikker, inkluder to Superstores! Jeg vet ikke helt hva det tilsvarer, men det er nok ikke noe negativt. Jo, men det jeg egentlig skulle si: Jeg tror ikke det blir så mye blogging fra Skotland. Vi skal nemlig bo i en leilighet og ikke på hotel, og da spørs det om det er noe pc. Men, det var det forresten ikke i Finland heller når jeg tenker meg om. Der fant vi jo pc på kjøpesenteret. Jo, stemmer det. Ja, men da er det kanskje håp.


En eller annen RI-butikk. Kanskje en jeg skal til?

SÅ, over til den store nyheten. Jeg driver og følger med på en veske på eBay. Jeg har sååå lyst på den at det nesten ikke er mulig. Jeg skal ikke røpe for dere hvordan den ser ut. Skal holde dere litt på pinebenken, men dere har sikkert sett den før. To be continued. Eller, nei stryk det. Jeg er jo en norskpatriot: Fortsettelse følger! Moahahaha!

xoxo Synne, gleder seg til Skotland!:)

1 kommentar: