søndag 27. juni 2010

Med meg hjem i kofferten

Heisann, heisann. Dette har vært en veldig hyggelig dag. Var hos Eline og spillte Globalspillet i stad. Og som dere vet, så er jeg jo en sucker for brettspill så det var en suksess. Selv om jeg kom på tredjeplass. Jo, også spillte vi jug. Et kortspill jeg lærte da trinnet var på Gressholmen like før ferien. Det, var også gøy. Selv om Alida overhode ikke har pokerfjes, Embla gjemte unna alle kortene side og løy i ett kjør og Elin av en eller annen merkelig grunn ofte endte opp med mesteparten av kortbuken. Jeg, kom alltid på 2.plass. Jeg er en andreplasser. Uansett, tenkte jeg skulle dele noen av turens innkjøp i dag. Dere vet, de som jeg lovte dere i gååår.

Ææææ! Er de ikke fine?

Har gledet meg sånn til å vise dere skoene jeg kjøpte. Det ble visst 6 par. Hyyysj, ikke si det til noen. Og ja, det er absolutt høyst nødvendig å ha to blå sandaler. De er ikke like i det hele tatt. Hvis du trodde det.

Blå sandaler med tøystropper/Zara
Beige quiltede ballerinasko med sløyfe/Internacionale
Beige semskede wedges/TopShop
Svarte tøysko med hel/TopShop
Blå sandaler med elastiske stropper/Zara
Blå tøysko med lisser/Primark (bare 20 kroner!)

Bøkene jeg kjøpte meg. Hele 5 stykker!

Hah! Hvem skulle trodd at jeg kjøpte meg bøker. Det er det lenge siden jeg har gjort. Og de er på engelsk. Blir smart bare av å se på dem. Nåja, det er ikke skjønnlitterære bøker, men sakprosa. Hvis ikke det er modent, så vet jeg ikke hva som er det. Riktignok handler de ikke om fysikk og astronomi, men om noe mye viktgere!

Fashionista - A century of Style Icons: Åh, for en nydelig bok! Her står det om alle nevneverdige fashionister gjennom tidene. Ikke bare om Kate Moss og Sienna Miller, men om eldre ikoner, slik som Katherine Hepburn og Grevinnen av Windsor. En kjemeflott bok som jeg gleder meg til å lese.

50 fashion designers you should know: Alle de viktigste står her. Hvordan de begynte og hvordan det har gått. Allerede på første side læret jeg noe interessant, nemlig hva som er verdens eldste motehus. Hva tror du det er?

Sex and the City - The Movie: Her står alt som er verdt (og ikke verdt) å vite om den første Sex og singelliv - filmen. Klærne, skuespillerne, leiligheten, og ikke minst: Hele filmen i bildeformat. Her står alt hva de hadde på seg, fra topp til tå, hvilken designer, pluss pluss, pluss. Gleeeder meg til å lese!

Great lies to tell small kids: Ha ha ha! Hyserisk morsom! Åh, gjett om jeg skal fortelle Agnes mye rart! Som for eksempel at melk føler smerte, at hvis du putter skinke i dvd-spilleren så spilles det en kort film om griser eller at å bryte tyngdeloven er straffbart. Moahahah!

How to Walk in High Heels - The Girl's Guide to Everything: For en genial bok dere. Leste 50 sider bare på flyet for den er så bra. Først og fremst står det hvordan man går i høye heler. Eller, ikke bare hvordan man går i dem, men hvordan man velger riktige, hvordan man skal vite når man skal bruke heler, hvordan man tar dem på seg, hvordan man går i dem på forskjellige overflater, hva man gjør når helen brekker, etc. Den handler selvfølgelig ikke bare om sko, men også hvordan man er stilig, hvordan man gjør seg klar på 5 minutter - bokstavlig talt. Og hvordan man unnskylder seg hvis man allikevel skulle bli for sen. Dette er brukermanualen til ALT. Også er forordene av selveste John Galliano. Og det er flere gjesteforfattere og i boka, slik som Manolo Blahnik, Kylie Minogue, Vivienne Westwood, Jade Jagger, Stella McCartney m.m. Jeg kunne ha blogget om den i evigheter, men jeg gir meg her. Les den!  

De flotte, nye, grå greiene mine!

Liker dere de nye Wang-sporty-rocka-college-skulder-overdelene mine? Spesielt gal er jeg etter den grå genseren med blonder på ermene øverst til venstre. Alt er fra TopShop, hehe. Ahh, også jakka som ser ut som en skinnvest utenpå en hettejakke, men som egentlig er én jakke. Den skal jeg bruke mye i høst. 


Det ble litt blomstermønster på meg også...

Stripete og blomstetmønstrete genser/Primark
High waist harmensbukse/Zara
Gulblomstrete kjole/Louche hos Joy
Blomstrete dressjakke/River Island


Ya like? Begge fra Zara. En romantisk, og en rocka. Var ikke meningen å flashe prislappen, hoho.


De tre nye veskene mine.

Gul slangeskinnsveske/Primark
Naglebesatt rompetaske/River Island
Rød frynsebag/River Island

Tre vesker ble det på meg denne gangen. Den gule, gjett prisen! Fire kroner. Når en veske bare koster fire kroner (50 pence), da kan den være så stygg som den bare vil for da kjøper man den bare. Ikke vits i å vurdere det en gang.


Litt diverse stuff.

Myyyk, blå hettejakke/Primark
Svart og dusrosa "undertøys"kjole/Primark
Grønn militærshorts med store lommer/Primark
Gult fugleskjørt (den er litt Miu Miu, ikke sant?)/River Island
Blomsterkjede/TopShop

La meg få si hvor utrolig forbløffet jeg er over Primark. Virkelig en fantastisk butikk. Aldri før har jeg vært i en butikk hvor jeg faktisk kan kjøpe alt jeg vil ha, fordi det er så billig. "Den var fin, den tar jeg." Ja, jeg vet dette høres fryktelig bortskjemt ut, men det gjelder ikke bare meg - det gjelder alle. Det er så billig. De blå tøyskoene kostet 20 kroner, veska 4 kroner, tre armbånd 4 kroner, den blå hettejakka 10 kroner og den blomstrete genseren 30 kroner. Helt ufattelig. Jeg kom ut derifra med to handleposer, og hadde bare betalt litt over 200 kroner. Sykt. Sykt, sykt, sykt.


Ooog; resten.

Klokke/River Island
Tre kopper som sitter sammen og derfor bare en én kopp/Urban Outfitters
Uglering/Internacional
Stor, lilla ring/Opia hos Primark
Ugleøredobber/Opia hos Primark
Trepakk med armbånd/Primark

Ja ja ja, bla bla bla. "(...) materalistisk, unødvendig(...)", "(...) dette trenger du jo ikke, altfor mye (...)". Jeg var på ferie, koooste meg. Kjøpte det jeg hadde lyst på. Stil er min lidenskap. Det er det jeg bruker tid og penger på. Noen vil ha videospill, noen vil ha sykler, jeg vil ha dette.

Sånn. Nok om det.

La meg nå få dele min nyeste oppdagelse innen tv for dere. Det er det morsomste, søteste barneprogrammet noensinne! Da tven i Skottland sto på om morgenen, så kom plutselig dette programmet på, og jeg ble bergtatt. Satt og lo og lo og lo. Ja, det er ment for små barn, men dette var virkelig noe for meg også. La meg få presentere: The WotWots. To tvillingaliens, SpottyWot og DottyWot lander med romskipet sitt i en zoo og utforsker dyrene der i ti minutter hver morgen på en eller annen skotsk tv-kanal. Ikke bare er de ufattelig søte, men det som gjør serien (for oss eldre) det er latteren deres. Den er priceless! Handlingen, er ikke tidenes beste, men å herregud - når de begynner å le - så må jeg det også. Det er hysterisk, ja det tør jeg faktisk påstå, når de er slemme mot hverandre eller kiler hverandre og bare må le. Jeg skal så sende en mail til NRK og be dem om å sende dette geniale tv-programmet. Da skal i alle fall jeg se på!

http://www.youtube.com/watch?v=VujjtKYUEiA (en presentasjon, hvis dere ble like rørt som meg).

xoxo Synne, mett på klær (for en stund):)

2 kommentarer:

  1. Mett på klær??!! That's the first. ;D

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har kjøpt :D

    SvarSlett