onsdag 12. mai 2010

Filmkveld

Hei. I dag var jeg ikke på speideren. For jeg var igjen frivillig i to timer etter skolen for å jobbe med Cruella De Vil - bildet mitt. Det kommer seg, det kommer seg, men jeg må fortsatt sitte igjen på fredag å jobbe mer for jeg ble ikke ferdig. Blæææ. Det skjedde to morsomme ting da i løpet av de to timene. Beleilig. Begge omhandlet gutter fra de andre klassene. La oss ta det første først. Først så kom det en fyr fra d-klassen bort til meg og sa at han trodde jeg var veldig kunsterisk - HA HA HA! Ikke spør meg hvor han har det fra, men kunstnerisk er vel det aller siste jeg er. Så den andre hysteriske tingen. Det kom en fra a-klassen bort til meg og spurte om jeg hadde noe blått stoff. Eeeh, nei jeg har ikke noe blått stoff..? Kanskje rundt ett minutt senere kom han tilbake og spurte om jeg kunne låse opp døra for han - HA HA HA! Han trodde jeg var en lærer! Stakkars. Det er nok brillene som gjør det.
Jadda'. Etter skolen dro jeg for å besøke mormor, og da jeg ikke var ferdig der før sju, var det ikke vits i å dra til speideren. Sååå, da dro jeg på impulsshopping. Neeei, jeg dropper ikke speideren for shopping, men jeg hadde ikke rukket tilbake dit før sånn ti på halv uansett. Sånn, da var den dårlige samvittigheten ute av systemet. Det ble en svart kjole. Den er fin. Spaghettistropper og fotsid. Jeg ser enten ut som om jeg skal på den røde løperen, eller ut som om jeg skal slappe av på stranda. For et fantastisk plagg, eller hva?

Nå skal jeg se "The private life of Pippa Lee" eller "Pippa Lees hemmelige liv". Tror den er innmarri bra, gleder meg! Også så mange bra skodespelare (er ikke det et morsomt ord?)! Julianne Moore og Keanu Reves blandt annet.


Jeg er så morsom om dagen. Vittig!

Ha en nydelig kristi himmelfartsdag (du blir nødt til å følge koblingen, for du vet ikke egentlig hvorfor vi har fri da).

xoxo Synne, lykkelig av nye klær:)

3 kommentarer:

  1. HAHA.. Dette var et morsomt, bra innlegg, Synne! :D (likte det under også!) :)

    SvarSlett
  2. vet ikke om jeg syntes Keanu Reves er så bra da men..

    SvarSlett
  3. Synne da.. Du er kunstnerisk! Bildet ditt blir flotters :) du+farger=sant

    SvarSlett