mandag 10. mai 2010

Super-ekstra-hønemor-protection

I dag har jeg vært ille sjuk. Ha ha, neida. Bare ganske uggen og tufs og utslitt og lei meg. Men nå har det gått over, heldigvis for det. Tenkte jeg skulle legge ut bildene jeg tok i helga, men kameraet var surt i dag. Det ville bare gi meg noen. Nå som jeg trodde jeg hadde funnet ut hvorfor kameraet mitt hater meg. Jeg trodde det var fordi bildene stokket seg, slik at når jeg valgte å overføre de siste 10 bildene så ble det kluss, men nå mangler det virkelig bilder. Og nei, jeg har ikke slette dem fordi de er på kamerate, men bare ikke på pcen! Ååååhh! Har så mye å være frustrert over. Fikk ikke jobbet med Cruella-bildet mitt i dag heller og i dag var siste k&h-time før ferien. Åååhh!

La oss ta de få bildene jeg fikk da.


Bowlingsettet vårt. Kult, eller hva? Nå er de ved. Sukk.


Håper ingen dreper meg fordi jeg la ut dette. Bildet er tatt natt til søndag.


Barna våre. Sladder øynene jeg. Viktig å verne om identiteten. For super-ekstra-hønemor-protection har jeg også tatt bort navneskilt på genser og initialer på buksa. Akk, så søte de er. Bak ligger Kille og drar seg på den 1 meter brede luftmadrassen sin som faktisk var med inn i femmannsteltet første natta (se forrige innlegg). Ikke rart det var trangt!

 
Ettet at vi ankom på fredag. Ser dere hvor lekker skyggen min er?


Alle barna som var med på turen. Vi var noen sånn som 10 ledere og 4 barn. Balansert. Da jeg i forrige innlegg referte til en viss skifterunde i skogen så var det i den skogen der. Ved pila. Bare så dere vet det.

Ja, det var alle bildene kameraet ville gi meg. Må tilbake til velferdsstatpuggingen jeg. Er det forresten noe der ute som vet hvilke(t) kapittler vi skal øve på? Bare "Fra ruinbyer til velferdsstaret" eller noen andre også? Lekseplanen er veldig uspesifikk.

PS: Ikke glem å lese forrige innlegg da, selv om det er sluppet ett nytt. Trenger at mange leser det for at det skal veie opp for tiden det tok. Ja, jeg trenger å understreke dette for å bygge opp eget selvbilde. Ha ha ha.

xoxo Synne, på bedringens vei:)

2 kommentarer:

  1. Du spørte meg ikke :(, men det går greit. Ses neste onsdag :D

    Hilsen Helene

    SvarSlett
  2. Nå har jeg lest forrige innlegg en gang til altså !

    SvarSlett