tirsdag 11. mai 2010

Apropos

Åjda. Har ikke begynt på RLEen jeg. Dumt det. Frigjøringsteologi meg her og frigjøringsteologi meg der. Vil dere vite hva jeg har gjort? Jeg har vært på net-a-porter.com, den beste nettbutikken når du skal ha luksustøy. Jeg ser jo bare på klærne da, det er så mye fint der. Rart å tenke på i grunn. Dette er klær som har herjet catwalket hele våren, og de kan være i min postkasse om noen uker liksom. Jeg skal jo ikke ha noe da, var jo ikke det jeg mente, men jeg kunne ha kjøpt noe. Et berømt klesplagg. Moro. Dette er det jeg likte best:

Er de ikke utrolig kule? Jimmy Choo møter Hunter møter slangeskinn møter knallgul. De var überstilige.


Veske fra Stella McCartney. Veldig rar. En litt snål blanding av futurisme og tre. Kjemesøt:)


Alexander McQueen - kjole. Riktignok ikke fra denne sesongen, men fortsatt veldig kul. Minner meg om noe kirkedekor i Italia.


Åååhhh. Smelt. Clogs fra Miu Miu. Er de ikke nydelige?


Enda mer McQueen. Jeg liker blandingen jeger og shopaholicer. Også elsker jeg den lille hodeskallen på glidelåsen. Døbare.

Sånn. Det får være nok drømming for i dag. Nei, men skjønner dere hva jeg mener nå? Altså de McQueen-skoene over kan jo vente på meg på postkontoret om en god stund. Det er bare så uvirkelig.

I dag øvde vi på flaggborggåing. Jeg skal være i andre rad i midten. Vi gikk kanksje 300 meter og jeg fikk vondt i ryggen av det. Lover ikke bra. Apropos (rart ord) 300 m, jeg tror jeg skal løpe 1500 m igjen på fredag. Jeg vet, hvorfor utsette meg selv for det en gang til? Men, jeg blir nødt til å prøve. Supermisfornøyd med karakterern min. Ikke at jeg tror jeg kan få til noe bedre, men da viser jeg litt engasjement også er det jo verdt å prøve.

Jeg har en annen ting å fortelle også. I dag skulle vi avsløre hemmelig venn. Jeg har ikke gjort noen mot min, og jeg fikk så utrolig dårlig samvittighet etterpå. Jeg hadde delvis glemt det / delvis ikke kommet til, men uff uff uff. Så jeg må bare være supermegadupersnill resten av uka. Egentlig så tregner vi jo ikke å være greie lenger nå, men jeg er nødt til å kvitte meg med byrden på skuldrene mine. Må få god karma.

Vet dere hva? I Norge er det 3000 elbiler, og bare 7 av dem er i Sogn og Fjordane. Ha ha ha. Hørte det på P3-nyhetene. Ha ha ha. De har jo bare agurknytt. Ha ha ha!

Eeem, jo. Også må alle gå inn her og stemme på Oppsal skole. Viktig viktig. For hvis de vinner, så inviterer de noen skøyenåsere. Rektor på Oppskal skole hadde nemlig sendt mail til rektor på Skøyenåsen og oppfordret alle til å stemme. Ha ha ha. Desperat, noen?

Dagens Tube, epic. Sjekk antall visninger!

Nei, nå må jeg gjøre noen lekser, men først så må jeg dele noen bilder med dere. Så dem på vanillascented.com. Er det ikke nydelig? Det er faktisk blekk. I vann. Utrolig vakkert.


Blått.


Og rødt.

Sjalabais untill next time!

xoxo Synne, må lekse:)

2 kommentarer:

  1. Veldig kule bilder. Kan du lage et slik i Cruella-style, elle?

    SvarSlett
  2. Du og jeg vettu Synne ! Vi skal rocke flaggborgen på 17. mai! Åååå de bildene var drit fine <3

    SvarSlett