onsdag 5. mai 2010

Prateprateinnlegg

Nå har jeg smelt i meg nesten en hel pose Smash! På en onsdag. Gjett om jeg har dårlig sanvittighet.

Jobber med skriftlig del i kunst og håndverk. Det er ikke innleveringsfrist før mandag, men jeg har jo som dere vet masse å gjøre fremover. Jeg elsker skriftlig del. Det er ikke ironisk altså. Jeg er så sykt dårlig i k&h, men så er jeg ganske god til å skrive skriftlig del da. Er sikker på at det heiser meg en hel karakter høyere i k&h. Ikke tull. Også er det en arena hvor jeg kan forklare alle feilene jeg har gjort og skrive at det var meningen at det skulle komme maling utover hele bildet eller at det var meningen å file bort hele veggen på fulglekassa. Unnskyldning på unnskyldning. Jeg liker k&h - læreren vår da, heldigvis. Nihada. Ikke som i Nihadda eller Niihada, men som i Nihada. Hun er en av de lærerne som ikke bruker det mot deg at hun har makten over deg. Skjønner? For eksempel så har jeg mange lærere som ikke gidder å hente en saks til deg fordi de er jo sjefen din. At de liksom ikke kan gjøre en tjeneste for deg da fordi de er "høyere stående". For det er jo det det handler om. Det er ikke snakk om noen annet enn en tjeneste. Nihada vasker gjerne penslene for deg hun, hvis hun ikke har noe bedre å gjøre. Hun er ikke for god for det, hvis dere skjønner. Det er jo greit at læreren står litt på pinne for deg når hun allikevel ikke hjelper noen andre. Det beyr jo ikke at eleven kan sjefe rundt for det. Tror jeg har fått fram poenget mitt. Jøss, for et megaavsnitt. Moro.

I dag hadde jeg engelskpresentasjon. Følte ikke at den var så veldig viktig for min del da jeg har to like karakterer fra før og føler jeg står ganske stødig på den. Fikk et skikkelig rørende kompliment. Renate sa at jeg var den av elevene hennes med størst ordforråd. Og hun er læreren til Mira og Mona og Maren og Embla. Og alle de har jo engelskspråklig familie eller familievenner. Jeg er underdogen. Jeg liker det. Skal holde kjeft nå. Ok.

Jeg er ikke kvitt Fight for this love. Den er blitt permanent. Tror denne bloggen må skifte navn til Totally Cheryl Cole - feber - bloggen.

Er det forresten flere enn meg der ute som ser på Alt for Norge? Genialt program, tror nesten det har blitt en favoritt. I hvertfall når det kommer til reality - det er tidens beste realityprogram. Håper det han mange seertall og at ikke TvNorge gir det opp, sånn som de ga opp Dirty Sexy Money. Det var skuffende det, at de flyttet det til lousy sendetid altså. Men, det var jo ikke bare TvNorge da, som ga det opp. Produksjonsselskapet stengte hele showet og det ble aldri laget noen sesong tre. Selv om sesong to sluttet sååå spennende. Hvis jeg blir milionær skal jeg betale for innspillingen av sesong tre. Det er helt sikkert. Hmf! Nå glemte jeg helt Alt for Norge. Nåvel det får bli en annen gang.

Så må jeg anbefale dette. Utrolig moro! Kjevesliter på sitt beste, også så utrolig pinliiig!

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4

Nei, nå må jeg avslitte. Naturfagen kaller.

xoxo Synne, trøtt:(
        

5 kommentarer:

 1. Mye å lese.. puh.

  SvarSlett
 2. Har du laget ei fuglekasse ??

  SvarSlett
 3. Kan vel ikke kalle det fuglekasse, kanskje, når den ene veggen magngler - blir vel mer en fuglegarasje.

  SvarSlett
 4. For TREKK fugler da kanskje ?

  SvarSlett