tirsdag 10. mai 2011

Best of xoxo Synne II

Ja, folkens. Da kan dere endelig kose dere med den svært prestisjetunge del to av denne trilogien av innlegg. Kjøret går!

Med et skjevt syn på Grand Prix
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/05/med-et-skjevt-syn-pa-grand-prix.html

Haha, det var et veldig morsomt innlegg å blogge, jeg elsker å skrive annmeldelser! Også all den gode tilbakemeldingen, det var hyggelig det. Og nå er det jo Grand Prix på lørdag så da er det allerede et år siden, herregud. Jeg spår 8.plass på Mwangi, men det er jo egentlig helt umulig å si for jeg har jo ikke hørt de andre sangene ennå.

Min stil
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/06/min-stil.html

Jah, når jeg leser dette innlegget nå så ser jeg jo at jeg ikke var en veldig god skribent, og selv om jeg ikke er noen Ibsen i dag heller så vil jeg jo si at jeg har forbedret meg. Absolutt et godt blogginnlegg. Fint og flott.

Sigrids massasjestol
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/06/sigrids-massasjestol.html

Koselig å finne igjen dette. Tok meg selv i å le av det da jeg leste gjennom det i stad, og ja, det er jo fint at jeg kan le av meg selv. Dette var vel så vidt jeg kan huske begnnelsen på en (kort) rekke innlegg hvor jeg kun skrev om én sær ting i hele innlegget. Moromoro.

Den Store Speiderordboka
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/06/den-store-speiderordboka.html

Herregud så mye tid jeg brukte på dette, husker det tok år og dag. Men det var moro, og resultatet var jo bra det og, så det var definitivt verdt det.

Mine Stilikoner I
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/07/mine-stilikoner-i.html

Dette skulle jo egentlig følges opp, men det skjedde aldri, dessverre. Jeg mener allikevel å huske at jeg begynte på IIeren, men det ble aldri publisert. Et fint innlegg, men litt sånn besservisser. Argh, hater det trekket ved meg selv.

Sitèr meg på dette
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/08/siter-meg-pa-dette.html

Man kan jo ikke velge blandt barna sine, men dette er nok faktisk ett av mine all time favorittinnlegg. Det er liksom morsomt og inspirerende og koselig på en gang. Også hender det jeg finner det fram igjen hvis jeg føler for litt inspirasjon eller selvtillit eller trøst, men det er sitatenes fortjeneste i grunn og ikke mine kommentarer til dem.

Jeg er en livredder
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/08/jeg-er-en-livredder.html

Gurimalla, litt flaut dette merker jeg. Et ganske pinlig innlegg, greide ikke helt å lese det i stad. Det er så fryktelig alvorlig på en måte. Dette er jo en lett blogg, men det innlegget der, jeg vet ikke helt, det passer liksom ikke inn. Men det må fortsatt med på "Best of", for det skiller seg så ut. Det syntes i alle fall jeg.

Den Ultimate Santorini-Guiden
http://xoxo-synne.blogspot.com/2010/09/den-ultimate-santorini-guiden.html

Ganske stolt av dette innlegget. Det er så profesjonelt liksom, litt ordentlig. Også føler jeg selv at den virkelig er ultimat. Den dekker alt, også er det korrekt. Ganske kult, kanskje jeg burde sende det inn et sted:)

Da kan dere vente i spenning på tredje, og siste, del av "Best of" - innleggene. Nå tenker jeg at dere gleder dere.

xoxo Synne, del to:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar