søndag 1. mai 2011

Vi har flagget

Beklager at jeg har vært en dårlig bloggerske, men jeg merker at jeg gremmes når jeg vet at det forrige innlegget jeg skrev må følges opp. Det betyr at jeg ikke kan skrive hva jeg vil, men noe annet. Men jeg er ikke ferdig med Best of - innleggene altså. Det kommer to til. Så det blir en trilogi. Flottflott.

I helgen har jeg slappet av, slappet av og jo, selvfølgelig: slappet av. Men neste helg, da skal jeg på Mikrokretsleir så da blir det tjohei fra morgen til kveld. Også jobbet med skole da, blablabla. Jeg har geoprosjekt om Alta kommune. Og visste du at det samlede arealet av de bebygde områdene og den dyrka marka i Alta kommune utgjør mindre enn 1 % av hele Altas areal. Nei, trodde ikke det.

Og i morgen skal jeg på skolen til kvart på åtte. Det betyr at jeg kommer til å ta banen som går 07:11, og det blir en bragd så stor at den vil følge meg hele livet tror jeg. Ganske drøyt.

Og jo, selvfølgelig det er jo 1.mai. Vi har flagget i dag. Så til alle arbeidere der ute: Gå ut og kjemp for fedrelandet! Dere har 1 time og 59 minutter på dere.

Nå må jeg øve litt mer til presentasjonen, sjallabais.

xoxo Synne, spiser popcorn:)

1 kommentar:

  1. akk, gjett hvem som gikk i tog i dag? så bra at du har hatt kos helg:)

    SvarSlett