torsdag 12. mai 2011

Hei på deg din gamle blei

Jeg beklager veldig dette nye blå designet, jeg kan ikke noe for det og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det lilla igjen. Jeg har prøvd og prøvd og uff og akk, skal selvfølgelig prøve litt til. Nå spiser jeg forresten brødskive med gulost, det er så koselig å spise kveldsmat. Jeg gjør det nesten aldri, men det er egentlig utrolig søtt eller, nei, jeg vet ikke helt hvilket adjektiv jeg skal bruke. Litt nostalgisk kanskje?

Kan jo trygt si at 8.plass i MGP var solid skivebom da vi jo ikke engang kom videre fra semifinalen. Dette skylder jeg fullt og helt på Øst-Europa, som nok ikke var klare for afrikanske rytmer i ureuropeiske Eurovision Song Contest. Innvandringen fra u-land i Afrika er jo betraktelig lavere i Østblokklandene, så utfallet er jo for så vidt ikke så overraskende, men kanskje litt skuffende. Det er jo en ok sang. Jaja, de kommer seg vel litt etter litt.

I morgen trekkes skriftig eksamen og jeg gruer meg. Hvis jeg komme opp i matte da blir det ille for de som de påfølgende 12 dagene skal oppholde seg rundt meg. På forhånd unnskyld.

xoxo Synne, gulost er digg:)

3 kommentarer:

 1. Hei Synne!
  Er helt enig med deg, gulost er utrolig godt. :) Nå fikk jeg lyst på en real brødblings med en osteskive!
  Hørte du kom opp i engelsk, lykke til! :D
  xoxo speiderkompis numero uno

  SvarSlett
 2. Ja til kveldsmat og ja til at det lille designet er tilbake igjen - i hvert fall hos meg.

  SvarSlett
 3. PS! Kan du skifte bilde snart..? :)

  SvarSlett