tirsdag 10. august 2010

Kjent paa oya

Hei alle sammen! Ah, det er saa varmt her. Varmt, varmt, varmt. I dag har vi besokt byen Perissa, som egentlig bare er en liten versjon av den byen vi bor i Kamari. I overigaar var vi i Fira, som er hovedstaden her. Der var det mer butikker og saant, og ikke bare spisesteder som det er her, saa der kjopte jeg meg en kjole. Selv om jeg er mer butikkperson enn jeg er badeperson, er jeg fortsatt glad vi bor i badebyen, for det er lettere aa ta bussen for aa shoppe, enn aa maatte ta bussen for aa bade. Ikke sant? Saa naa har vi besokt to av de tre storste byene her (Kamari hvor vi bor og Fira som er hovedstaten) og har bare Ia igjen. Der er det visstnok en fantastisk solnedgang saa dit skal vi dra senere en gang.

Bussystemet her er litt paa tryne. Man maa nemlig ta bussen til Fira for saa aa ta den videre til dit man skal. Fra alle andre steder paa oya gaar det bare en buss, den til Fira. Saa i dag da vi skulle til Perissa, maatte vi ta bussen opp til Fira ogsaa ned til Perissa igjen. Veldig dumt, i og med at Karmari og Perissa er nabobyer, men det gaar ingen busser imellom. Skjonte dere det? Ja, fint.

Som Elin minte meg paa saa har Embla hatt bursdag. Burde ha sendt en melding, har ikke sendt en melding. Unnskyld for det, men gratulerer med dagen som var. Jeg husker for ett aar siden, da var vi paa vaar forste (?) alenetur til Speiderbo sammen og feira Emblas bursdag der. Turen vi gjerne referere tilbake til som 'Naviger meg prinsesse'. I alle fall gjor jeg det.

Neinei, vi faar komme oss avgaarde. Skal handle mat paa butikken. Den (vaar faste butikk) har tre etasjer, men hver etasje er knottliten og det er en heis som kobler dem sammen. Idiotisk opplegg.

Noen som har noen forslag til hva vi kan finne paa her? Vi har mange haerlige dagen igjen.

PS> *nei det var jo ikke saan jeg skulle ha*, ; : saann der : Kommer til aa savne aa gaa paa skole med deg oooog Elin. 

xoxo Synne, semibrun:)

3 kommentarer:

  1. Jeg foreslaar at vi gaar og handler i en butikk med bare en etasje...

    SvarSlett
  2. Ble veldg smigret over å få et helt avsnitt for meg selv *snufs*

    Nyt dagene! Før du vet ordet av det blir det travle skoledager som helst skulle hatt litt flere timer i døgnet:P

    Gleder meg vilt til bts-party!!! :D:D:D

    SvarSlett
  3. Står sjokolademelka sammen med melka eller sjokoladen i Hellas ?

    SvarSlett