tirsdag 24. august 2010

Tilbake på skolebenken

Nå har jeg nok krefter til å blogge et skikkelig bra blogginnlegg til dere! Det hadde jeg nemlig ikke i går, for da kom jeg hjem i 5-tiden, så var det middag, så var det Staples, så var det "Anna Anka søker assisten", så var det "lekser" og så var det hei senga. Slag i slag altså. Jaaa, da var første skoledag overstått. Andre også forsåvidt. Jeg kan jo si at...jeg liker meg. Veldig godt faktisk. Klassen virker utrolig hyggelig (etter to dager i alle fall, kanskje jeg sier noe annet neste måned), lærerne er forsåvidt greie. De er slik jeg hadde forestilt meg, eldre menn som hadde jobbet der siden 80-tallet med mange gode historier på lur og tørr humor. Klasseforstanderen er hyggelig, litt rotete kanskje, men det er greit. I dag hadde jeg en stor glippe midt på dagen, hvor timeplanen min var tom. Så da satt jeg og Agnete sammen med de andre med glipper på trestubbene i gangen og snakka. Tror vi satt der i nærmere én time. Kjempekoselig! Av en eller annen merkelig grunn er vi allerede i gang med undervisningen, og i morgen blir det skikkelig dag. Med fag og sånt lizom. Og bøker.

Vil dere se alt jeg kjøpte av skolematriell i går eller? Vil dere det? Vil dere det?

Oh la la. Ikke kom å si at jeg ikke er forberedt! Projektmappe, skrivebøker, markørtusjer, blyanter - you name it!

Så desså. Har jo etterhvert tenkt å dele litt Hellas - og København bilder også. Neeei, er det noe mer jeg kan si om skolen da? Vi hadde jo en såkalt fadderdag i dag. Da stosatt hele klassen i en ring i skolegården og det var vel halvgøy. De ga oss pølser da. Smart Foss, smart. Vi får pcer så snart alle har levert jeg-godtar-villkårene-jeg-ikke-gidder-å-lese-gjennom-lappen til læreren vår. Gleder meg. Mange skulle gjerne hatt sine egne pcer på skolen, men jeg er glad alle skal ha lik.  

Nå skal jeg gå fra å blogge...til å blogge. Har tenkt å begynne på morgendagens innlegg, men publiserer det selvfølgelig ikke før i morgen. Må jo ikke gå helt over styr selv om jeg er tilbake på bloggen (an(n?)ser sommerferien halvveis som en bloggferie, men det er jo over nå).

Å jo, det må jeg også si. Begynner allerede å bli lei av å kjøre buss og bane til skolen. Eller, det er nå helt greit å sitte på bussen og sånt, men på morgenen er jeg stressa for å kommer for sent på grunn av rushen og på ettermiddagen er jeg sur fordi det tar nesten en hel time hjem. Tjolahoppsann dere!

PS: Har fått klippekort på Kaffe & Juice og Agnete har oppdaget et nytt sted som heter Kokosbollebakeriet (e.l.). Lover ikke bra for lommeboka.

xoxo Synne, fornøyd med Foss:)

2 kommentarer:

  1. Bra du er fornøyd da :-)

    SvarSlett
  2. Du er en sann speider Synne, for du ser virkelig forbredt ut! Så fint du er fornøyd :)

    SvarSlett