onsdag 4. august 2010

Mira Pricilla Dammen

Meldte meg på jeg. Svisj, sa det. Så var det gjort. Og nå...gleder jeg meg? Joda, men det er jo et helt år til.

I dag har jeg scrapbooket. Antagelig ikke det dere forbinder med scrapbooking, for jeg har ikke limt ferdig limte gjenstander på røde ark og skrevet fjas, men limt inn kvitteringer, billetter og brosjyrer fra ferier (og skrevet ting jeg forbinder med det da såklart). That's what I do. Er så redd for å glemme ting jeg har opplevd, så nå jobber jeg med USA. Det er et år siden og har allerede tatt opp 5 A3-sider i boka mi. Ennå har jeg vært fem steder etter det, så jeg har litt å gjøre. Men det er hyggelig da.

Visste dere? Ikke jeg heller: http://www.bloglovin.com/en/blog/1699838/xoxo-synne#

Nå sitter nyyydelge Mira Pricilla Dammen ved siden av meg her. Det er en katt. Ha ha ha, har hun ikke et flott navn? Neida, hun heter bare Mira og vi passer henne for mammas halvbror, ikke et nytt FOD-prosjekt. Det er jeg som har døpt henne Mira Pricilla, fordi det var så fin...klang. Mm, klang. Jeg har planer om at hun skal bli venn med nabohunden Selma Victoria. Mira Pricilla og Selma Victoria - passer bra. Mira Pricilla er enten eller. Enten kjempekosete og ruller rundt og maler og driver på, eller så er hun kjempelekete og skikkelig katteunge og biter meg med hjørnetennene og klorer med med klørne inne. Hun liker seg ved pcen for her er det varmt. Helst oppå tastaturet, men der kan hun jo ikke ligge.

Jeg har så mye å gjøre før jeg drar til Hellas natt til lørdag. Vil dere høre? Klart det!

- Søke om stipend
- Jamboree - GJORT!
- Back to school party, invitasjoner, planlegging ++
- Brilletest (oh yeah, synet mitt har blitt enda dårligere. Må ha nye briller. Tror ikke jeg rekker det før jeg drar da.)
- Svare Foss
Hente klær hos pappa - GJORT!
- Låse opp skoleskapet
- Gi GaGa-billett til Elin
- Flere sanger på iPoden.
- Frisøren (Rekker nok heller ikke dette, men det er jo ikke noe hast) 

Så jeg får vel gjøre noe annet. Vet dere at nå har jeg nesten 100 venner på facebook. Syntes det er stort jeg, visste ikke at jeg hadde 100 venner, men det har jeg vel egentlig heller stengt talt ikke. Og det er 100 venner før jeg har blitt venn med alle i 10f. Såå, watch out lizom.

xoxo Synne, travel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar