onsdag 25. august 2010

Utslitt av hverdagen

Åh jeg er så trøtt, helt i zombietilstand. Klokka må være minst... Å ja. Kvart over ti? Men jeg er jo stuptrøtt. Å ja, stemmer det. Jeg har 9 TIMER LANGE DAGER. Nettopp. Det forklarer en del. Drar hjemmefra halv 8 og er hjemme halv 5. Det er lengre enn en arbeidsdag. Og jeg må løpe fra t-banen til bussen og fra bussen til t-banen for å rekke alt som rekkes skal. Og i morgen har vi gym. Og vi vet jo alle at det ikke akkurat er mitt sterkest fag. Har vel blandede følelses angående det å introdusere mine nye klassekammerater til mitt alter ego Rødsprengte Synne, men det måtte vel skje. Uff, det er slitsomt å fosse, dere.

Jeg orker ikke å blogge mer (i dag). Må faktisk legge meg. Jeg kan nesten ikke tro det. Skal virkelig jeg, bli et, tør jeg si det, A-menneske? Nei. Nei, det kan ikke stemme. Her får dere et bilde. For å veie opp for den heller stakkarslige teksten.

BTSP. SATC. ANTM. Neida, bare den første. Skrev bare alle forkortelsene jeg kunne på fire bokstaver.

xoxo Synne, det tar på å lære:)

2 kommentarer:

  1. Hm.. dakkar Synnemor :) Er utrolig slitsomt å prøve å venne seg til de lange dagene fremover. Tenker bare på hvor lite liv jeg kommer til å få når vi begynne rå få lekser.. Jaja, lykke til i gymmen imorgen da, det går så bra så ;)

    SvarSlett