onsdag 31. mars 2010

Hunder og sko

Nååå har dere vel savnet meg? Har vært så opptatt med å shoppe jeg at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Hver dag skulle ha vært som disse, eller hva?

Liker dere det nye designet? Syntes det ble litt mer voksent og profft. Ser ut som om jeg er den seriøse bloggeren liksom, men det er jeg jo forsåvidt, så da var der jo veldig midt i blinken i grunn. Nei, men de siste dagene har stort sett bestått av shopping og pcing, men altså ikke så mye blogging. Så har jeg vært og besøkt Pellemomselomsegullet og Pærlabomsetomsegullet. Det var altfor lenge siden sist.

Dette er da Pelle, for de som ikke visste det (nei det er ikke redigert, han er naturlig vakker:)).

Også Pærlavennen:)

Trikset 'high five' er ikke lenger like innøvd som tidligere.

Også slenger jeg med et bilde av de gærne naboene til mormor og Arne. Eller de er jo ikke naboer og de er jo ikke gærne. Men det er jo ikke så veldig langt unna.
Nummer 1: De har lilla hus (ok, det er kanskje mer kult enn det er rart, stryk det).
Nummer 2: De har hengt cder i trærne sine. Ha ha ha! Ser dere det? Hvem gjør sånt?

Jeg vet at man ikke skal henge ut folk på nettet da. Unnskyld naboene.

Tam tam ta ta. Så til den største nyheten av dem alle. Tam ta ta. Jeg har endelig etter det som har virket som mange år med venting skaffet med wedges. De er så fiiine. Også er de ikke så høye at jeg dør av å ha dem på meg, men ikke så lave at hele kilhælpoenget er borte. Det ble ikke de blå fra Bianco, men et par svarte fra Dinsko (av alle steder). (Ja, nå er selvfølgelig de fine skobildene jeg tok BORTE fra kameraet. Blæææ. Det får bli bilder fra dinsko.no da, jeg hater HP).

Det skal ikke være lett, skal det?

Æsj, dumme kvaliteten. Man ser dem jo nesten ikke. Jeg hater internett. Trykk her hvis dere vil se dem i litt bedre kvalitet.

Nei, nå er jeg sur. Ingenting funker. Det er bare så vidt jeg gidder å vise dere de nye ringene mine. Som er veldig kule.

Så er det dårlig kvalitet på det bildet også!

Nå må jeg gå å grine litt. Aaargh!

xoxo Synne, sur:(

2 kommentarer: