tirsdag 2. mars 2010

Sola skinner og jeg er så glad

Rettelse fra forrige innlegg: Jeg like virkelig ikke å måtte rette på meg selv hele tiden, men jeg gjorde jo en ganske drøy feil i forrige innelgg. Det var selvfølgelig Katta som skulle byttes ut med Lambertseter og ikke Foss, herregud det er jo førstevalget mitt! Jeg driver å kjører på autopilot jeg. Det er både avslappende og stressende.

Etterpå skal jeg ut og kjøpe Fanta fordi det er vår og fordi sola skinner og fordi jeg kunne bruke høstsko i dag og fordi det er kjempegodt med isbiter og fordi jeg fortjener det.

Har begynt på norskoppgaven. Skal oversette Sult til moderne norsk da (jada, funnet på helt selv). Forander settingen og stemningen og språkene og omgivelsene og hovedpersonen til en som kunne levd på 2000-tallet. Tror det kan bli ganske kult, men også ganske utfordrende i og med at jeg bare er på side 45. Det er stress det. Derfor skal jeg kjøpe Fanta.

Har ikke fått noe respons på opp-med-bilvinduet-teorien min. Skuffa.

Har selvfølgelig noen polyvore-godbiter på lager til dere!:

I love...
New York
What I want

Jeg føler at når folk legger ut outfitbilder av seg selv, så er det ganske personlig. Stilen sier mye om en person. Nå er en blogg i utganspunktet ganske personlig, men det er ikke poenget mitt her. Polyvore er min måte å være personlig på med klær for jeg viser hva jeg skulle ønske at jeg hadde på meg:) Et bilde sier mer enn 1000 ord vet dere:)

Som den bloggnerden jeg er sjekket jeg ut nesten samtlige av topplistebloggerene i går. Da leste jeg på bloggen til Maria Opperud, meste kjent som VOEs bestevenninne. Da må jeg si at jeg ble mektig imponert! Det sto det respekt av. Burde leses:)

http://opperud.blogg.no/1267105465_kjre_blogglesere.html

Ja, men da var det dagens da. Skal en liten kjapptur på Metro for jeg trenger en ny olabukse. Ønsker meg en helt vanlig, blå, slimfit olabukse rett og slett. Noe jeg ikke har. Gleder meg!

PS: Overskriften var en sangreferanse som jeg liker å skryte av at jeg kan. Derfor skal jeg kjøpe meg Fanta:)

xoxo Synne, på autopilot:)

2 kommentarer:

  1. "det er fordi jeg treffer deg i dag"

    SvarSlett
  2. "Jeg har med pils, og jeg har med Prince"

    SvarSlett