mandag 15. mars 2010

Kakemonster

I dag har vært en veldig sjokkerende dag på plan jeg ikke engang visste eksisterte. Men min munn er lukket med 1000 seil (mm?) så dere for ikke vite hvorfor jeg er helt owæw liksom.

Har lest gjennom nesten alle dag gamle innleggene mine nå den siste halvtimen. Ok, ikke alle da men noen. Og da innså jeg at jeg skriver veldig fort. Jeg skriver så mye på så liten plass så jeg ble nesten litt stressa av å lese mine egne innlegg. S-å n-å t-e-n-k-t-e j-e-g a-t j-e-g s-k-u-l-l-e s-k-r-i-v-e l-i-t-t s--aaa--k--t--e--r--e. Nei, det skal jeg ikke. Føler det har blitt litt stilen min å skrive sånn fort-fort.

Jeg har en helt syk trang til gulrotkake nå på plan jeg ikke engang visste eksisterte (ha ha). Får skikkelig vann i munnen når jeg tenker på en litt sånn tung gulrotkake, nesten litt gjennomvåt hvis dere skjønner hva jeg mener. Med masse buttercream (dere vet den kremen som er på gulrotkaker somer helt umåtelig god. Den har jeg lært meg å lage. Trodde det var skikkelig vanskelig, men det er bare å blande smør med snøfrisk med melis med vanilesukker så smaker det helt sånn som på ordentlig. Utrolig!)! Skal se om jeg finner et bilde som illustrerer akkurat det jeg mener:

Nam!

Det er akkurat sånn jeg mener (selv om klisset på toppen ligner mest på lim). Ser dere hvordan den ser litt "tung" ut? Vel, det er akkurat sånn jeg er skikkelig sugen på. Litt sånn kompakt.

Nå skal jeg være flink pike å gjøre masse masse lekser for i dag har vi ikke så mye, så da lønner det seg å gjøre litt til senere vet dere:) Så skal jeg hvertfall lese 20 sider i Sult (bare så dere vet det, så tilsvarer 20 sider i Sult, 100 sider i en hvilken som helst moderne og morsom bok). Sult er så tung. Nesten like tung som jeg vil at gulrotkaka mi skal være.

PS: Da jeg leste gjennom innleggene så jeg at jeg hadde blogget om telefonkonkuransen. For spesielt intereserte kan jeg meddele at vi vant (tenkte jeg bare skulle si det for å underbygge den blærete påstanden jeg kom med om at vi kanskje skulle komme til å vinne). Men dette ble vel kanskje bare enda mer blærete? Ok, jeg stryker det!

PS 2: Har dere lagt merke til hvordan det er færre skrivleif (med vilje) i innleggene mine? Har nemlig begynt å lese gjennom dem før de postes. Så da krysser jeg fingrene for at det ikke er noen i dette:)

xoxo Synne, søtsugen:)

1 kommentar: