mandag 29. mars 2010

Det er anorakken og telefonnummerregisteret liksom...

Tar en liten seinblogging jeg! Klokka er jo tross alt i mitt hode bare kvart på elleve, jeg blir helt huggærn' jeg av sommertid og vintertid - surr, surr, surr.

I går var jeg hos  oldemor og morfar og besøkte dem. Jeg gjorde det jeg alltid gjør der, spiste boller med melis, spiste middag klokka to, koste masse med Gulpus og Svartpus, spilte KJEMPELUDO, prøvde meg på fyrstikkspillet og gikk i tøffler. Det var bare en kort endagsvisitt da, men veldig hyggelig. Så fikk jeg med meg den kuleste tingen på planeten hjem igjen. Nemlig et telefonnummerregister fra sånn 70-tallet. Vintage altså. Den er bare så utrolig kul. Jeg elsker den!

Og i dag var jeg på dog-date med Agnete og Camilla. Hun har nemlig fått ny hund, utrooolig søte lille Benny (alle sammen: aaawww!). Han var bare 10 uker og hadde skikkelig valpeånde. Også var Agges hund der; Orlando. (Agnete, hvis du leser dette. Husker du på barneskolen da jeg kalte deg Gummiand og du kallte med Tøflus? Ha ha ha!). Agnete tror jeg er en hurtigsvarer, det er jeg ikke. Det var flaks.

Dessuten er det endelig vær til at jeg kan bruke Forever 21 - anorakken min. Eller jakka da, men anorakk er kulere. Er blitt så glad i den. Det er anorakken og telefonnummerregisteret liksom.

Så så jeg film i dag (har så mye å fortelle jeg vet dere). Holes. Den er veldig bra, eller (dette sier jeg delvis fordi det er sant og delvis fordi jeg liker å fremstå som veldig smart) boka var jo bedre da. For jeg leste boka (den oppmerksomme har sikkert tenkt seg ut at den heter 'Hull' på norsk (dette stemmer)) også syntes jeg det var en av de beste bøkene jeg noen gang har lest og da jeg så at det var laget film av den, så var jo det bare kjempekult. Har sett den før, og den er veldig bra. Fin story, liksom.

Skulle ønske det kunne komme noe i posten til meg snart. Har litt lyst på en pakke.

Da gjenstår det bare å si goood påske og gooodt påskeegg!

xoxo Synne, glemte å skrive noen om Earh hour:(

1 kommentar:

  1. Kommentere, god påske, kommentere. :)

    SvarSlett