onsdag 31. mars 2010

Hunder og sko

Nååå har dere vel savnet meg? Har vært så opptatt med å shoppe jeg at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Hver dag skulle ha vært som disse, eller hva?

Liker dere det nye designet? Syntes det ble litt mer voksent og profft. Ser ut som om jeg er den seriøse bloggeren liksom, men det er jeg jo forsåvidt, så da var der jo veldig midt i blinken i grunn. Nei, men de siste dagene har stort sett bestått av shopping og pcing, men altså ikke så mye blogging. Så har jeg vært og besøkt Pellemomselomsegullet og Pærlabomsetomsegullet. Det var altfor lenge siden sist.

Dette er da Pelle, for de som ikke visste det (nei det er ikke redigert, han er naturlig vakker:)).

Også Pærlavennen:)

Trikset 'high five' er ikke lenger like innøvd som tidligere.

Også slenger jeg med et bilde av de gærne naboene til mormor og Arne. Eller de er jo ikke naboer og de er jo ikke gærne. Men det er jo ikke så veldig langt unna.
Nummer 1: De har lilla hus (ok, det er kanskje mer kult enn det er rart, stryk det).
Nummer 2: De har hengt cder i trærne sine. Ha ha ha! Ser dere det? Hvem gjør sånt?

Jeg vet at man ikke skal henge ut folk på nettet da. Unnskyld naboene.

Tam tam ta ta. Så til den største nyheten av dem alle. Tam ta ta. Jeg har endelig etter det som har virket som mange år med venting skaffet med wedges. De er så fiiine. Også er de ikke så høye at jeg dør av å ha dem på meg, men ikke så lave at hele kilhælpoenget er borte. Det ble ikke de blå fra Bianco, men et par svarte fra Dinsko (av alle steder). (Ja, nå er selvfølgelig de fine skobildene jeg tok BORTE fra kameraet. Blæææ. Det får bli bilder fra dinsko.no da, jeg hater HP).

Det skal ikke være lett, skal det?

Æsj, dumme kvaliteten. Man ser dem jo nesten ikke. Jeg hater internett. Trykk her hvis dere vil se dem i litt bedre kvalitet.

Nei, nå er jeg sur. Ingenting funker. Det er bare så vidt jeg gidder å vise dere de nye ringene mine. Som er veldig kule.

Så er det dårlig kvalitet på det bildet også!

Nå må jeg gå å grine litt. Aaargh!

xoxo Synne, sur:(

mandag 29. mars 2010

Det er anorakken og telefonnummerregisteret liksom...

Tar en liten seinblogging jeg! Klokka er jo tross alt i mitt hode bare kvart på elleve, jeg blir helt huggærn' jeg av sommertid og vintertid - surr, surr, surr.

I går var jeg hos  oldemor og morfar og besøkte dem. Jeg gjorde det jeg alltid gjør der, spiste boller med melis, spiste middag klokka to, koste masse med Gulpus og Svartpus, spilte KJEMPELUDO, prøvde meg på fyrstikkspillet og gikk i tøffler. Det var bare en kort endagsvisitt da, men veldig hyggelig. Så fikk jeg med meg den kuleste tingen på planeten hjem igjen. Nemlig et telefonnummerregister fra sånn 70-tallet. Vintage altså. Den er bare så utrolig kul. Jeg elsker den!

Og i dag var jeg på dog-date med Agnete og Camilla. Hun har nemlig fått ny hund, utrooolig søte lille Benny (alle sammen: aaawww!). Han var bare 10 uker og hadde skikkelig valpeånde. Også var Agges hund der; Orlando. (Agnete, hvis du leser dette. Husker du på barneskolen da jeg kalte deg Gummiand og du kallte med Tøflus? Ha ha ha!). Agnete tror jeg er en hurtigsvarer, det er jeg ikke. Det var flaks.

Dessuten er det endelig vær til at jeg kan bruke Forever 21 - anorakken min. Eller jakka da, men anorakk er kulere. Er blitt så glad i den. Det er anorakken og telefonnummerregisteret liksom.

Så så jeg film i dag (har så mye å fortelle jeg vet dere). Holes. Den er veldig bra, eller (dette sier jeg delvis fordi det er sant og delvis fordi jeg liker å fremstå som veldig smart) boka var jo bedre da. For jeg leste boka (den oppmerksomme har sikkert tenkt seg ut at den heter 'Hull' på norsk (dette stemmer)) også syntes jeg det var en av de beste bøkene jeg noen gang har lest og da jeg så at det var laget film av den, så var jo det bare kjempekult. Har sett den før, og den er veldig bra. Fin story, liksom.

Skulle ønske det kunne komme noe i posten til meg snart. Har litt lyst på en pakke.

Da gjenstår det bare å si goood påske og gooodt påskeegg!

xoxo Synne, glemte å skrive noen om Earh hour:(

torsdag 25. mars 2010

Ballbilder

Ja, nå har jeg planer om å blogge veldig lenge fordi jeg ikke vil lese til overraskelsesprøven vi kommer til å få i morgen. Hadde tenkt å legge ut noen ballbilder, så alle må være forberedt på å bli lagt ut bilde av her nå. Sorry. Har bare tenkt å bruke tid på å fjærne mitt eget utrolig pinlige ansikt.


Her er det mas og styr hos Yini før avgang. Det var viktig at vi IKKE GIKK I GANGEN!


Aaaawww!


Utenpå...


...og inni!


Det måtte gjøres... Jeg så helt forferdelig ut! Derfor trenger jeg at NOEN SENDER MEG SINE BILDER!


Marlena alle sammen! Ikke glem Marlena! (Her har jeg dratt opp kjolen fordi det var vått på hele gulvet, men dere vet - den er jo lang). Uff, ignorer meg på dette bildet!


Ja, også har dere lagt mere til noe? Det er vår! Endelig kan jeg bruke vårskoene mine:)

Aaah!

Ja, men dere dette ble jo bra! Må lese litt jeg:) Adjø, mine venner. Jo forresten: Norsken gikk veldig bra i dag takk for at dere spurte:)

xoxo Synne, våryr:)

onsdag 24. mars 2010

Tomt

tirsdag 23. mars 2010

Jeg forfatterskapsstudiumderer

Jeg er ferdig med Sult! Jihuuu jihuuu! Ble ferdig i går faktisk og nå sitter jeg her og jobber med forfatterskapsstudiumet mitt på ham. Det er veldig gøy faktisk, tror jeg skal bli forfatterskapsstudiumist når jeg blir stor. Tenkte jeg bare skulle smette inn et lite innlegg mens jeg fortsatt har tid, for i kveld å jeg både bli ferdig med dette og lese til dobbelttimefranskprøven vi har i morgen. I'm gruing me very mutch.

Jeg tror forresten kanskje m-tasten på dette tastaturet er litt ødelagt for jeg m(ja, nå måtte jeg gjøre det!)å trykke ekstra hardt for at den skal skrive.

Nå spiller de Hei-jeg-har-ett-eller-annet-sossenavn-og-kommer-til-å-vinne-melodi-grand-prix-blink-blink-sangen på radioen. Hør heller på dette i stede for!

Sangen som burde ha vunnet den nasjonale finalen...
...eller denne stusselige saken.

Har funnet et par gladiators på Bianco, så hvis wedgesa blir for høye kjøper jeg disse i steden for. De er jo nesten like:)


Mm!
Og skal jeg først innom Bianco tar jeg med meg:

Denne også:)

xoxo Synne, Hamsun-geni:)

søndag 21. mars 2010

W to the edges

Denne helgen har jeg bare sovet (mens jeg egentlig skulle ha lest (ja du gjettet riktig): Sult!). Sto særriøst ikke opp før 4 i går. Uff.

Har tenkt å gå til innkjøp av et par wedges (eller sko med kilhæl som det så kjedelig heter på norsk), men vet ikke helt hvilke. Disse er de jeg så langt har funnet som jeg liker best:

Fra Bianco.

Ja, nå har de selvfølgelig ikke de skoene jeg mente på H&M lenger, men de var i alle fall svarte med glidelås. Veldig kule.

Fra Monki.

Nei, for et mislykka innlegg. Jeg blir nok nødt til å avslutte nå før det blir enda værre.
xoxo Synne, utrolig nok trøtt:)

onsdag 17. mars 2010

Åhhh...

Nei, nå har bloggen vært skikkelig dårlig. Har ikke hatt et ordentlig bilde siden 5.mars og det var med webcam! Krise! Syntes bloggen er så stygg uten "ekte" bilder. Sitter nå her og "øver" jeg da. Uff, men nå skal jeg ta meg en dusj mens jeg tenker på antistoffer også pusse tenner mens jeg pugger grupper av karbohydrater. Blæææ.

Har vært og sydd leirbålskapper med Tullerundtombollene i dag, men jeg skjønner ikke symaksiner uansett hvor enkle de er. Ender bare opp med å brekke nåla uansett jeg:)

Maria Motazami er den kuleste personen i hele verden!

xoxo Synne, sliten:)

tirsdag 16. mars 2010

Tar det rolig

Hei! Jeg har spist gulrotkake jeg:) Yummi, det var godt du. Helt perfekt! Så så jeg Himmelblå-episoden fra søndag og bare kosemumselomset meg rett og slett. Har franskpresentasjon i morgen jeg og har bare laget power point. Ikke skrevet noe og jeg skal se Frustrerte Fruer. Det er så deilig å bare ikke stresse. Det årner seg. Hærlig! Dere burde prøve det:)

Sitter og hører på Telephone med Beyonce (Beyoncé?) og Lady Gaga. Den er kuuul.

I går så tok jeg på meg den nye mintgrønne negllakken min fra Essie, og det må jeg si; det er kanskje den beste negllakken noensinne. Den dekker bra, fin tykkelse og det beste av alt: Den flasser ikke! Den slår både Chanel og Depend langt ned i Hunterstøvlene og enda mer Lancomê. Kjøpte en lilla Lancomê-negllakk for kanskje et år siden og den et uttørket og klumpete, men poenget mitt var at Essie bare er toppen. Og jeg som har lett etter mintgrønn negllakk så lenge. Er du misunnelig, får du kjøpt den her, men min er kjøpt hos Nikita. Den er litt dyr, men verdt hver bidige krone! (Enda bedre blir den med Top Coat!).

Tilbake til Hamsun dere.

xoxo Synne, cool i mintgrønn:)

mandag 15. mars 2010

Kakemonster

I dag har vært en veldig sjokkerende dag på plan jeg ikke engang visste eksisterte. Men min munn er lukket med 1000 seil (mm?) så dere for ikke vite hvorfor jeg er helt owæw liksom.

Har lest gjennom nesten alle dag gamle innleggene mine nå den siste halvtimen. Ok, ikke alle da men noen. Og da innså jeg at jeg skriver veldig fort. Jeg skriver så mye på så liten plass så jeg ble nesten litt stressa av å lese mine egne innlegg. S-å n-å t-e-n-k-t-e j-e-g a-t j-e-g s-k-u-l-l-e s-k-r-i-v-e l-i-t-t s--aaa--k--t--e--r--e. Nei, det skal jeg ikke. Føler det har blitt litt stilen min å skrive sånn fort-fort.

Jeg har en helt syk trang til gulrotkake nå på plan jeg ikke engang visste eksisterte (ha ha). Får skikkelig vann i munnen når jeg tenker på en litt sånn tung gulrotkake, nesten litt gjennomvåt hvis dere skjønner hva jeg mener. Med masse buttercream (dere vet den kremen som er på gulrotkaker somer helt umåtelig god. Den har jeg lært meg å lage. Trodde det var skikkelig vanskelig, men det er bare å blande smør med snøfrisk med melis med vanilesukker så smaker det helt sånn som på ordentlig. Utrolig!)! Skal se om jeg finner et bilde som illustrerer akkurat det jeg mener:

Nam!

Det er akkurat sånn jeg mener (selv om klisset på toppen ligner mest på lim). Ser dere hvordan den ser litt "tung" ut? Vel, det er akkurat sånn jeg er skikkelig sugen på. Litt sånn kompakt.

Nå skal jeg være flink pike å gjøre masse masse lekser for i dag har vi ikke så mye, så da lønner det seg å gjøre litt til senere vet dere:) Så skal jeg hvertfall lese 20 sider i Sult (bare så dere vet det, så tilsvarer 20 sider i Sult, 100 sider i en hvilken som helst moderne og morsom bok). Sult er så tung. Nesten like tung som jeg vil at gulrotkaka mi skal være.

PS: Da jeg leste gjennom innleggene så jeg at jeg hadde blogget om telefonkonkuransen. For spesielt intereserte kan jeg meddele at vi vant (tenkte jeg bare skulle si det for å underbygge den blærete påstanden jeg kom med om at vi kanskje skulle komme til å vinne). Men dette ble vel kanskje bare enda mer blærete? Ok, jeg stryker det!

PS 2: Har dere lagt merke til hvordan det er færre skrivleif (med vilje) i innleggene mine? Har nemlig begynt å lese gjennom dem før de postes. Så da krysser jeg fingrene for at det ikke er noen i dette:)

xoxo Synne, søtsugen:)

søndag 14. mars 2010

LAT!

Jaaa, dette har jo vært en skikkelig daffehelg. Skulle egentlig på speidertur, men så var jeg syk/utslitt på fredag og på lørdag var jeg enda mer sliten etter 15 timer med søvn fra 6 til 9. Uttrolig. Så jeg har bodd i sofaen. Det er derfor jeg ikke har blogga. Spist så mye godis at jeg rett og slett ble for tung for meg selv å bære bort til pcen.

Så var det ball på torsdag og jeg hadde på meg min superbra Filippa K-kjole som jeg har blitt så glad i. Har ingen bilder da, for jeg har ikke giddi å laste over bildene, skal se om jeg finner et fint ventebilde av kjolen til dere for da kan jeg vente enda litt lenger med å laste over bildene. Som koster meg så mye krefter. Dere vet, det er jo noe av det meste krevende innen moderne teknologi som finnes. Skal slutte å være sarkastisk nå, og finne kjolen.

Nei, fant ikke.

Nå driver jeg å smugser på Music and Lyrics her. Søndagsfilmene på Tv3 bare drar snittet mitt så utrolig langt ned for nå skulle jeg jo ha jobba med novella mi. Den handler om kvinnemishandlig. Ustyrelig (?) trist. Mm.

Nå er det feelgood moment på tv her, så jeg må stikke.

xoxo Synne, daff:)

onsdag 10. mars 2010

Sukk...

Uff, nå sitter jeg her å prøver å skrive dumme novella. Måtte droppe speideren for jeg har ikke råd til å miste to timer. Forrige gang var jeg der, men ikke med Tullerundtombollene (barna våre) og da jeg så vidt så Helene (en tullerundtombolle) var hun så lei seg for at jeg hadde vært så mye borte i det siste.

-Hjerteskjærende!

Så da skylder jeg vel meg selv eller dem eller Embla og Alida og Vibeke eller noen at denne novelle blir dritbra. Sååå deprimert. Så deprimert at jeg ikke engang orker å fortelle om engelskpresentasjonen jeg hadde i dag som gikk så bra. Jeg vil bare sove - lenge. Til mandag. Eller søndag.

Aaargh!

xoxo Synne, delvvis tilstedeværende tullerundtombolle:(

tirsdag 9. mars 2010

Captivated - duh!

Nå sitter jeg her med lekser og lekser og lekser, men jeg får ikke til Romeo og Julie -  presentasjonen min (nei, skal ikke spille stykket, men fortelle om det). Prøver å være skikkelig dyp og gjennomtenkt og bruke masse fine, lange, vanskelige ord som captivated og inconceivable, men det hjelper ikke så altfor mye dessverre. Er ferdig med fransken da, så det er bra. Og det er jo faktisk veldig bra at jeg har kommet i gang kvart over seks. Jeg er jo fortsatt dyp og gjennomtenkt i fire timer til før jeg begynner å bli mer zombie. Så det går nok bra!

Nå har jeg gått rundt i Choosa i hele ettermiddag for å finne ut som jeg kan takle dem på ballet, men dere - det spørs. Har vondt i knærne og jeg har for det meste sitti foran pcen og skrevet (og lest en del blogger). Men, de er skikkelig fine til den grønne kjolen (ja, den er grønn) og spesielt hvis jeg har håret sånn på siden og masse sølvarmånd (for du tror vel ikke at jeg ikke har prøvd kjolen en gang til i dag for å sjekke at jeg er like fornøyd som i går?). Hvis minnet av skoene er litt svekket, kan jeg med glede friske det opp igjen:

Ha ha ha høye. Jeg målte dem faktisk i dag, for jeg trodde ikke virkelig at de var 11 cm, vel...

Men dere, nå skal jeg skjerpe meg. Ikke mere kjolesnakk før torsdag.

Siden jeg gjerne vil drøye bloggtiden jeg har bevilget meg selv og rette opp igjen grinebiteryttrykket fra forige liste-innlegg, lager jeg denne.

10 ting som gjør meg glad:

1: Snille mennesker, er jo en people-person vet dere!
2: Klær, klær og klær. Ja, jeg er overfladiskheten selv, men jeg smiler hver gang jeg har kjøpt meg noe.
3: Vitser. Hallo!? Long time, no sea? Hysterisk!
4: Når jeg er fornøyd med meg selv. Har gjort det bra på en prøve, eller bare vært usedvanlig snill.
5: Smil, for det smitter.
6: Endorfiner, eller endrofiner, men det er bare i teorien.
7: Dyr, er jo en animal-person vet dere!
8: Varmt vær.
9: Nylakkerte tær.
10: Og...: Venner og familie!

Nei, nå må jeg romeoogjuliee, adjø!

xoxo Synne, glad:) 

mandag 8. mars 2010

Jeg har kjole - jihuuu!

Endelig! Pheu, for en lettelse jeg har fått meg kjole. Og den er driiitfin! Den er lang også fra Filippa K, noe mer enn det kan jeg ikke si. Kjøpte den på Steen og Strøm etter å ha most meg gjennom utallige vintagehøl på lørdag. Den er litt rød løper-ish. Tror den blir veldig kul med Jimmy Choosa (som jeg trenger å få brukt (med brukt mener jeg vist fram)), men hvis det blir katastrofe her jeg noen litt lavere med brokademønster som er veldig søte. Har ikke klart tilbehøret ennå, men jeg finner vel noe. Tror det blir bra jeg.

Så som dere sikkert da har skjønt så ble det ikke den lilla, men det er greit. For den var ikke så galla-ish, men mer modest-ish. Så da kan jeg beskrive den helt for dere, for da skal dere jo ikke se den uansett. Ok, den var lilla med paljetter og med gullkanter på enden av ermene, i halsen og bak. Den går nesten helt opp i halsen, men har et stor hull bak omringet av en ny gullkant. Den er langermet og veldig veldig tung. Fra Veloura Vintage.

Ellers så er det helt ufattelig mye å gjøre denne uka som passer bra med at det er inspirasjonssamlig på tirsdag, speideren på onsdag og ball på torsdag. Ikke bare har jeg en novelle å lever på torsdag (som jeg ikke har begynt på), men det er engelskpresentasjon på onsdag som jeg heler ikke har kommet i gang med og det begynner å bli veldig på tide å bli ferdig med SULT! Åååhhh, er så lei. Sånn, det var deilig å få ut.

Gleder meg til å vise frem kjolen!

xoxo Synne, klar for ball:)

søndag 7. mars 2010

Kjapt-kjapt!

Nå sitter jeg her med lekser ennå, ble en litt sen bursdag. Skal bare få gjort engelsken og K&H da, så får jeg lagt meg. Superstressende uke som kommer nå. Ball på torsdag og jeg har ikke kjole. Er redd jeg bare ender opp med en jeg har fra før, eller kanskje til og med den fra ballet i 7.klasse. Nå ja, det skal vel godt gjøres hvis den fortsatt passer. Så må jeg lese Sult, lage engesk presentasjon og begynne på den norskpresentasjonen som har gnagd i bakhodet mitt siden januar.

Må få gjort noe nå, sånn at jeg kan sove!

xoxo Synne, trøtt:)

lørdag 6. mars 2010

Den evige jakt

Nei, ingen ballkjole i dag. Fant en fin en på Veloura Vintage som var lilla og gull med masse pajetter og strass, men den hadde et stort hull i armen (som jeg egentlig tror var fiksbart). Det er litt vanskelig å finne noe når jeg ikke helt vet hva jeg leter etter, men det siste jeg vil ha er vel egentlig den "tradisjonelle" ballkjolen med korsettoverdel, glinsende stoff, litt glitter, vid nederst og flere lag. Den typiske prinsessekjolen vil jeg i hvert fall ikke ha. Så nå vet jeg ikke helt hva jeg gjør. Får lete mer, men har mistet litt motet på en måte. Hvis jeg ikke fant den i dag, kommer jeg da til å finne den i det hele tatt?

I morgen er det som blogget bursdag hos mitt søskenbarn Ina. Hun blir 3 år. Så det blir bra. Noe mer enn det kan jeg vel egentlig ikke si før i morgen.

Men da blogges vi i morgen da dere!

xoxo Synne, ingen ballkjole:(

fredag 5. mars 2010

Helg, omsider!

Da var det endelig helg, og jeg har fullt program. Ballkjolesøking på lørdag og bursdag på søndag. Nå har jo jeg røde sko til ballet, men da trenger jeg enten en svart eller hvit kjole til syntes jeg. Så hvis jeg ikke finner det så må jeg også ha nye sko. Det er et slit... Spørsmålet nå er jo hvordan jeg skal greie alt dette og lese Sult.

 
Dagens AgnesSynne-bilde...

 

Hun var ikke så veldig interessert i å ta bilde.

Nå lager jeg en liten liste.
10 ting jeg irriterer meg over:

1) Når folk bruker både fet skrift og kursiv og understreking og tre utropstegn i samme setning skrevet på Word.
2) Når folk bruker hun når det er henne og da når det er når og litt sånt gramatiskt pirkeri.
3) Folk som ikke vet når nok er nok.
4) Meg selv.
5) Pollen.
6) Negllakk som flasser
7) Klumpete madrasser
8) Når folk vet at du har / kommer til å drite deg ut, men ikke sier noe. Eller hvis du har kjolen i trusa eller en kvise på nesa. Du vet, sånne åpenbare ting som ingen forteller deg noe om.
9) Egoisme. Det er roten til alt ondt.
10) Og til slutt: Alle avgiftene det er på shipping av klær. Hvorfor må det være dyrere enn annet som shoppes for så å shippes?

Etter å ha lest over innser jeg at jeg høres ut som ei grinete gammel dame, men det var godt å dele. Så nå kan dere også irritere dere over det! Bare hyggelig:)

xoxo Synne, har vondt i tåa:(

torsdag 4. mars 2010

Helt grønn (i gitarspilling og jakker)

Nå sitter jeg her og øver til musikkpresentasjonen min i morgen. Tenk, for to uker siden var jeg i Amsterdam. Tiden fløy veldig fort. Hadde tenkt å ta Viva la Vida med Coldplay, men den ble rett og slett for lett. Ja, og det kommer fra en son overhodet ikke kan spille gitar. Så jeg tenkte jeg skulle finne en hakket vanskeligere nå. Tror det blir greit med presentasjon jeg. Tross alt så er dt jo bare for Svein og det er jo bare 5 minutter. Men hvis du spør meg sånn ca klokka kvart på to i morgen, så skal jeg nok fortelle deg at jeg kaldsvetter.

Jo! Har dere sett den helt ufattelig kule semska skinnjakka til Ulrikke Lund? Å herregud, den var bare så kul og best av alt - den lignet masse på Acne skinnjakka jeg har ønsket meg i evigheter. Uansett, mamma hadde vært i byen å sett etter den, for den er fra Vero Moda. Greia var at den var fra deres nye kolleksjon Vero Moda Very (et nytt mer sofistikert undermerke) som ingen i Oslo har. Det er bare fjerne byer som Ålesund og Haugesund som har lansert kolleksjonen. Så da ringte vi til Vero Moda og de sa at vi skulle ringe videre til daglig leder Vivian på Amandasenteret i nettopp Haugesund, for de skulle få inn jakka en gang i neste uke. Vivian kunne gledelig meddele at hun kunne sende meg jakka (jihuu!). Den er visst supereksklusiv, ikke mange i Norge har den. For Vivian skulle bare få inn én i hver størrelse. Det dumme er at den koster svimlende 1200 kroner. Nå, er det verdt det? Det er jo dyrt, men da er jeg en av de få som har den og den ligner jo på min drøm fra Acne...

Acnes versjon til venstre og Vero Modas Very til høyre.
Bilde fra polyvore.com / netaporter.com og ulrikkelunds.blogg.no

Ja, dere får fortelle meg hva dere syntes. Nå må jeg spille litt guittar her!

xoxo Synne, skal smoothe først:)

onsdag 3. mars 2010

O Romeo Romeo, wherefore are thy Romeo? Blæææ

Pheuuu. Kom akkurat hjem fra speideren, har vært der siden seks og har ikke minder lekser enn jag hadde da jeg dro. Tenkte jeg skulle være flink pike å legge meg til 11 i dag, men det kan jeg nok se lenge etter. Gud, jeg trenger en ferie!

I dag var det også superviktig superhemmelig superdupert elevrådsmøte. Jeg kunne ønske jeg kunne skrike ut den gode nyheten, men jeg har tushetsplikt og det ville ikke egentlig interessere dere. Det er bare en gode jeg får. Det var mitt beste forsøk på å få dere nygjerrige og missunelige.

Lette etter et bilde å sprite opp dette innlegget med og denne gangen ble det suksess (oi, det rimte!). Fant uansett dette bilde da jeg søkte på det godt uttenkte ordet 'bilde' på vår alles Google.

Jah.

Nei, nå må jeg lekse. Adjøss mine venner!

xoxo Synne, lest masse Romeo og Juliet:)

tirsdag 2. mars 2010

Sola skinner og jeg er så glad

Rettelse fra forrige innlegg: Jeg like virkelig ikke å måtte rette på meg selv hele tiden, men jeg gjorde jo en ganske drøy feil i forrige innelgg. Det var selvfølgelig Katta som skulle byttes ut med Lambertseter og ikke Foss, herregud det er jo førstevalget mitt! Jeg driver å kjører på autopilot jeg. Det er både avslappende og stressende.

Etterpå skal jeg ut og kjøpe Fanta fordi det er vår og fordi sola skinner og fordi jeg kunne bruke høstsko i dag og fordi det er kjempegodt med isbiter og fordi jeg fortjener det.

Har begynt på norskoppgaven. Skal oversette Sult til moderne norsk da (jada, funnet på helt selv). Forander settingen og stemningen og språkene og omgivelsene og hovedpersonen til en som kunne levd på 2000-tallet. Tror det kan bli ganske kult, men også ganske utfordrende i og med at jeg bare er på side 45. Det er stress det. Derfor skal jeg kjøpe Fanta.

Har ikke fått noe respons på opp-med-bilvinduet-teorien min. Skuffa.

Har selvfølgelig noen polyvore-godbiter på lager til dere!:

I love...
New York
What I want

Jeg føler at når folk legger ut outfitbilder av seg selv, så er det ganske personlig. Stilen sier mye om en person. Nå er en blogg i utganspunktet ganske personlig, men det er ikke poenget mitt her. Polyvore er min måte å være personlig på med klær for jeg viser hva jeg skulle ønske at jeg hadde på meg:) Et bilde sier mer enn 1000 ord vet dere:)

Som den bloggnerden jeg er sjekket jeg ut nesten samtlige av topplistebloggerene i går. Da leste jeg på bloggen til Maria Opperud, meste kjent som VOEs bestevenninne. Da må jeg si at jeg ble mektig imponert! Det sto det respekt av. Burde leses:)

http://opperud.blogg.no/1267105465_kjre_blogglesere.html

Ja, men da var det dagens da. Skal en liten kjapptur på Metro for jeg trenger en ny olabukse. Ønsker meg en helt vanlig, blå, slimfit olabukse rett og slett. Noe jeg ikke har. Gleder meg!

PS: Overskriften var en sangreferanse som jeg liker å skryte av at jeg kan. Derfor skal jeg kjøpe meg Fanta:)

xoxo Synne, på autopilot:)

mandag 1. mars 2010

Har blitt så dårlig på overskrifter...

Rettelse fra forrige innlegg: Skinnjakka kosta slevfølgelig 10 euro og ikke 10 dollar:) Er så glad i USA jeg at jeg ikke ka styre meg lenger.

Første skoledag var bra. Fikk igjen RLEen og fikk masse komplimenter for den nye trefingersringen min. Fra...
(Alle sammen): RIVER ISLAND
(Jeg): JA!

Søkefristen for vgs har ennå ikke gått ut og jeg får jo ikke roa meg skikkelig før det er helt over. Tror jeg må forandre på noe, for jeg har satt Elvebakken og Katta på andre og tredje, men det er jo ikke lurt. Det er de to skolene i Oslo med høyest snitt, så hvis jeg ikke kommer inn på Foss så er jeg jo litt ille ute kan man si. Derfor skal jeg bytte ut Foss med Lambertseter for sikkerhets skyld.

Nå hadde jeg tenkt å si litt om Beitostølen turen min, siden det ikke ble så mye om den forrige innlegg. Og jeg må bare få si, jeg hadde tidenes skifall og det var på bortoverski. Uansett, jeg bare kjørte på uten å bremse ned en bakke for jeg trodde den skulle være etterfulgt av en oppoverbakke slik at jeg bremset av meg selv. Vel, det var den ikke. Jeg gikk rett i bakken, eller i snøen da. Heldigvis, har jeg en veldig snill familien som gjorde de riktige prioriteringene å valgte å ta bilde av meg før de hjalp meg opp. Ja, ja.

Så har jeg lært masse om skiskyting. Har blitt skikkelig OL-nerd. Nei, jeg er ikke helt Andre enda, men kanskje snart?

Dette er sangene jeg hørte på i Amsterdam og på Bæitto:

It's my life/Confessions med Glee Cast: http://www.youtube.com/watch?v=7on0Z70UP4U
All the right moves med OneRepublick: http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4&feature=fvst
Bulletproof med La Roux: http://www.youtube.com/watch?v=Kk8eJh4i8Lo&feature=fvst

Ja, det var alle jeg kom på. Nå skal jeg spise favorittmiddagen min!

Har dere forresten lagt merke til at hvis man sveiver opp et bilvindu kan det bety både at det skal lukkes igjen og åpnes?

xoxo Synne, kommer ikke på noe:)