lørdag 10. juli 2010

Sinnasyk

Hei! Beklager for at det har tatt så lang tid siden sist, hvis noen skulle bry seg. Jeg er nemlig døende syk, skjønner dere. Neida, ikke døende, bare nesten. Mandlene mine er like store som to appelsiner og det er trangt å snakke, all mat smaker vondt og jeg er utslitt og varm. Hvert ledd i kroppen verker jeg har vondt over hele huden. Kan noen komme å redde meg? Ikke har de trukket noen vinner heller. I går fikk jeg meg forresten bankkort, et århundre etter alle andre vel å merke, men det er jo min stil. Egentlig har jeg ikke veldig lyst på noe bankkort, jeg ender sikkert bare opp med å bruke masse penger, men jeg måtte ha en fordi jeg skal søke om utstyrstipend fra idiotiske Lånekassa. Der må man ha egen konto for å få pengene, blææh.

Verden hater meg.

I to uker har jeg bare vært hjemme og gjort veldig lite, og nå, dagen før jeg skal på ferie til København, da blir jeg syk. Typisk. Aargh. Jeg er sint.

xoxo Synne, må gå å sove litt:(

3 kommentarer:

  1. Høres ikke særlig gøy ut! Verken dette med at du har blitt syk eller at du måtte gi etter for bankkort-greiene. DET er kjipt det, kan jeg tenke meg! Å måtte skaffe bankkort, altså.

    Neida, du får ha god bedring =)

    SvarSlett
  2. Stakkar Synnemor! :( Håper du blir frisk, god bedring!

    SvarSlett