mandag 5. juli 2010

Bamsemums

I dag har vi vært i Flå i Buskerud. I Bjørnparken, og sett på bjørner. Taakkkaar børnene, bor i fangenskap de. Men visste dere at bjørner i fangenskap kan leve dobbelt så lenge som bjørner i, hva heter det? - friskap? Nåja, det var nå virkelig bare en bjørnepark og det da. De hadde bjørner, sauer, kaniner og høner. Jo, også et rådyr. Så det var jo verdt pengene. Joda. Vi fikk se at bjørnene fikk mat, men de ble nok litt skuffa for det var bare gulerøtter og epler på menyen. Bjørnemoren, het Trude. Ha ha ha, en bjørn som heter Trude. Og gjett hva? Jeg har tatt bilder, flinke meg!

Dette er Trude, mor til fire små mossebjørner. Hun har underbitt.


Er jeg ikke passelig antrukket for en dag i villmarken? Joda.


Dette er en kanin. Som dere sikkert skjønner, har jeg skikkelig dyretekke i og med at den ikke engang ville komme ut å hilse på. Nei, oi det er jo to stykker. Hah.


Nwååå, er det ikke søte?


Jada, like fotogen som alltid jeg. Ser dere at jeg har kjøpt URGE - jeg! Det har jeg bare drukket én gang før, og i dag husket jeg hvorfor. Det smaker vondt. Pæreisen var god da. Halvgod i alle fall.

Ser dere at jeg har fått sånn jeg-har-kjøpt-billett-klistremerke. Jeg elsker sånne. De er koselige. Føler meg skikkelig viktig med et sånt ett. Jaja, alle var enige om at det hadde vært en fin dag i alle fall. 

På veien hjem spiste vi på Krøderen Kro og Motell. De hadde ikkke ketshup, men så hadde de det allikevel.

xoxo Synne, bjørnevenn:) 

1 kommentar:

  1. Hey! Jeg har hytte på krøderen og var i bjørneparken i fjor :) Fant ut at Topshop, urban outfitters OG new yorker ligger rett ved siden av hverandre i hovedgata, strøget eller noe :)

    SvarSlett