torsdag 22. juli 2010

Høre på øret

Yes, men da har jeg gjort alt jeg kan for å forberede den 7 timer (hvis man bare kjører på, 8 timer med Agnes) lange bilturen i morgen til Jølster. Har lasta ned masse ny musikk. Hele det nye albumet til Eminen, Recovery, med de fine sangene Not Afraid og Love the way you lie. I tillegg resten av The Fame Monster Deluxe, Lady Gaga seff, med den nye merkelig fine Alejandro (har hun spæisa videoer, eller hva? Men det er jo slik vi liker det). Også, fant jeg igjen noe musikk jeg hørte på non-stop da jeg var liten, ikke spør hvorfor, Dr. Bombay! Calcutta var alltid en vinner, *flaut*. Lett ispedd litt Glee og godt rørt rundt med Raga med Hun er fri på toppen, og du har det nye på poden min.

I tillegg til dette, blir det nok litt Samsaya når jeg forlater Oslo, Peter and the Wolf over Hemsedalsfjellet (ja, det er den sangen) og Katie Med Lua med The Flood når vi ankommer Skei, i og med at det er flomvarsel når vi skal til vestlandet. Koselig.

Ah-uuu; hvem har første kommentarten? Moi! heidialexandraolsen.blogg.no. Litt å si har jeg om den bloggen, nei ikke om henne, men om alle de ondskapsfulle menneskene som legger igjen kommentarer der, men det får bli en annen gang.

Nå får jeg vel begynne å pakke. Har hørt at det er lurt.

Vi blogges om en uke!

xoxo Synne, dreg til vestlandet:)

1 kommentar:

  1. God tur. Husk å pakke redningsvest. ;)

    SvarSlett