onsdag 3. februar 2010

Seetharaman Narayanan

Ja, nå tenkte jeg å blogge såpass tidlig slik at jeg får tid til det i dag. Men dere, det viktigste først: Sååå dere Frustrerte Fruer i går? Positivt overrasket altså. Var supermegaskuffa over forrige sesongavslutning, men de nye folka og det brannsåret. Jeg må bare innrømmet at jeg er hekta - igjen...

Ha ha ha! Jo, jeg skulle fikse et bilde til franskpresentasjonen min i går. Da brukte jeg photoshop. Og det må jeg få si - jeg er et naturgeni! Nei, ikke egentlig. Skulle bare fjerne bakgrunnen, men det ble helt klumpete og rart. Akkurat sånn som grøt er.

Føøør.


Eeetter.

Det var første gangen jeg prøvde det da så.

I dag erdet telefonkonkurranse og jeg g-g-gleder meg i motsetning til alle andre. Det blir hygge-lyggelig. Fullt referat kommer senere, selvfølgelig.

Har forresten funnet ut at de to neste kattene som kommer skal hete Dustaaazzz' og Seetharaman Narayanan. Ha ha ha! Ikke at dette betyr at det skal komme to katter i nermeste fremtid, men du vet, en gang...

Husker dere for noen innlegg siden (nei det gjør dere nok ikke) da jeg i en fotnote* nevnte sangen Who says? av John Mayer, vel nå hører jeg på den hele tide. U-av-brutt!

Dette er sangene som surrer og går hos meg om dagen (jo, altså jeg kunne sikkert ha lært meg å sette in hele YouTube videoen inn i bloggen, men det syntes jeg ser så stygt ut så det kommer ikke til å skje).

Standed (Haiti mon amour), Jay-Z, Bono, The Edge og Rihanna:  http://www.youtube.com/watch?v=4MkvlQCLEPo
You can call me Al, Paul Simon: http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI
Try sleeping with a broken heart, Alicia Keys: http://www.youtube.com/watch?v=CJFAheNAJRs
Hot 'n' cold, The Baseballs: http://www.youtube.com/watch?v=wU4uJUZHVJM

Jeppsi Pepsi dere! Leksene venter. 


*dette er en fotnote for de som ikke visste det, tror jeg. Dette kan bli veldig flaut hvis det er feil.

xoxo Synne, back to blog:)

3 kommentarer:

  1. Det må også høre på The Navigators ( men jeg har ikke tid til å drive med disse YuoTube greiene ).

    SvarSlett