søndag 7. februar 2010

It ain't over till it's over

Vet ikke om jeg brukte overskriften helt riktig, men men:)

Jeg har så sykt ufattelig mye å gjøre i dag. RLE-prosjekt, skrive ferdig artikkel om klimaendringer, naturfagsleksa og øve på fransken og sikkert noe mer også, men det trenger jeg virkelig ikke å bli minnet på akkurat nå.

Ok, så da har jeg et lite stykke moral og komme med her. Ikke glem Haiti! Mmmm, jepp. Fordi det har gått tre uker (?) så betyr ikke det at det er over der nede. Det betyr ikke at det er rom for nye jorskjelv, vulkanutbrudd, oversvømmelser og tsumamier. Nei, det er nå det begynner. Vi er ferdig med å syntes synd på nå. Det hjelper ikke lenger å snakke om det. Det er nå de trenger hjelp. Ok, så Røde Kors, Redd Barna og Leger uten grenser har reddet de som var på nippet til å dø, men det er nå vi må hjelpe dem å overleve. For det er ikke over. Langt i fra. Det gjelder å holde nyheten ute. Fortsette å komme med oppdateringer fra Haiti, for hvis ikke så blir det glemt. Da blir det bare glemt, for det er den tredje verden og det er jo ikke her. Så jeg oppfordrer dere, fortsett å send penger fortsett å holde fast ved nyheter. For det var fælt og det er det ennå. Så, fortell dine venner om det. Fortell familien din om det. Og vikttigst av alt:

Ikke glem Haiti.

Merker at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive for å følge opp dette nei. Ikke at det var så bra, men jeg føler leksepjatt blir smålig.

Jaaa. Har jo hatt besøk i helgen. Det var kjempekoselig. Vi aka/-te og klatret høyt opp og kort ned. Vi koste oss på Peppes og jeg røyk på den samme, vonde isen som forrige gang.

Vi blogges vel senere i kveld tenker jeg. Nå må jeg beynne her!

xoxo Synne, dyp dag:)

1 kommentar: