tirsdag 16. februar 2010

Jazzsko og blomsterkjoler

Hei der ute! I dag var det vinteraktivitetsdag og jeg var på skøyter på Frogner. Gøy-gøy, men jeg har så vondt i føttene eller anklene egentlig da. Og jeg har fortsatt lekser å gjøre og det er helt utrolig for vi har jo nesten ingen lekser til i morgen. Må begynne å forberede presentasjonen og norsk presentasjonen min snart. Jeg vet - idiotisk!

Så, når jeg ikke gjør lekser, da farer jeg rundt på nettet i søken etter en ny nettbutikk. I dag fant jeg to, men kan vel egentlig ikke si det var så innmarri mye fint...

Disse likte jeg da. Jazz shoes fra hardtofindcoolstuff.com.

Hvem kaller nettbutikken sin for Hard to find Cool Stuff. Jeg skjønner jo greia, de selger varer som man ikke får så mange andre steder. Men, det høres jo ut som det er vanskelig å finne kule ting i den butikken. At de egentlig bare har stygge ting.

 
Denne fine litt forever21ishe kjolen er fra 2cute2trendy.com.

Så har jeg gjennoppdager polyvore. Skjønner hvordan jeg kunne tilbringe så ufattelig mye tid der før, fordi jeg gjør det nå.

Jeg har ikke kommet noe nærmere en bestemmelse når det kommer til skolevalget, men skal vi søke i morgen? Ja, ja. Det skal ikke jeg i alle fall...

My all-time fav bags
Be mine!
Er du en polyvorer?

PS: Elin, hvis du leser dette så fant jeg ikke noe Breakfast at Tiffany's t-skjorte til deg akkurat lik min. For det stedet jeg hadde kjøpt den i USA, hadde ikke nettbutikk, men hvis du vil kan jeg godt fortsette å lete. Hvis du virkelig vil ha en liksom, for det kommer til å innebære shippingpriser og toll og moms og mye annet:)

Ja, hadet da.

xoxo Synne, vondt i føttene:(

4 kommentarer:

 1. Nei, jeg er ikke en polyvorer, men kult at du er!

  SvarSlett
 2. Jeg elsker bayswater og messageeeveskene til mulberry !! serr. Skal ha mange den dagen jeg blir rik altsååå!!! Btw, jeg kommenterer !

  SvarSlett
 3. Skikkelig søt kjole! F21 er skikkelig kul butikk.

  SvarSlett
 4. Fikk ikke lest bloggen din før 11:48 i dag. Katastrofe, men jobben først :-(

  SvarSlett