tirsdag 9. februar 2010

Alexander Wang Coco Duffel Bag in my mail

Oh yeah. Den er på vei! Jeg bare totally bestillte den jeg altså, ikke helt selv da. Også viste den seg å være billigere enn jeg først hadde trodd. Den svenske prisen er 749,- og frakten var på 69,-, tilsammen blir dette 879,- SEK og det er jo bare 707,- NOK som er mindre enn veska kostet i svenske kronor i utgangspunktet! Var det forståelig, ja. Da passet det jo også fint at jeg fikk 10 svenske kroner av Agge i dag, takk:)

For å se veska, se forrige innlegg.

Ja, dagens blogginnleggstittel kommer da av at den er sendt fra Sverige i dag. Jeg gleder meg. Håper masse masse at den kommer før jeg drar til Amsterdam. Så kan jeg ha den der. Dette er bare sååå kult!

Men da dere, da har jeg to Wang kopier, så det er kult.

I dag er det Frustrerte Fruer. Og som jeg sa forrige tirsdag eller onsdag, jeg er hekta. Jepp, må bare krype til korset og innrømme at jeg kommertil å sitte klistra foran skjermen de neste tirsdagene fremover. Skulle liksom være så kul jeg da og drite litt i det, for det var så skuffende sesongavslutning, men vettuva.

Nå skal jeg slutte å gjenta meg selv.

Vil du være like kul som meg, kan du gå hit.

Hadet!

xoxo Synne, Wang-frelst:)

2 kommentarer:

  1. Gratu med ny veske:-)

    SvarSlett
  2. Very nice veske Synne :D Enig med deg om hele den derre frustrerte fruer sesongavsluttlninga, ble også ganske skuffa, men greier ikke å unngå fristelsen!

    SvarSlett