lørdag 13. februar 2010

Alexander McQueen

Ok, så jeg vet at jeg nettopp har blogga og at det er litt tacky å blogge to ganger rett etter hverandre, men så kom jeg på at jeg helt glemte å skrive noe om Alexander McQueen.

En stor mann er død. I alle fall i mine øyne. Moteskaperen, motelegenden og motekongen Alexander McQueen er død. Jeg syntes han designer helt fantastiske kreasjoner og spesielt fjærkjolene og hodeskallesmykkene er mine favoritter.

Det er litt uvirkelig. Mennesker dør hele tiden, og jeg har jo aldri møtt denne mannen, men allikvel føles det litt rart. Det samme var det med Heath Ledger, Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze og nå nylig Brittany Murphy. Jeg har overhodet ikke noe til felles med disse menneskene, men likevel så er de borte og jeg får aldri møte dem eller se dem igjen. Og de eksisterer ikke lenger. Nå er det litt spesielt med dissen menneskene i og med at de for alltid vil bli husket som henholdsvis homofil cowboy og trist joker, fantastisk låtskriver og misforstått, Charlie's engel og verdensberømt poster-pike, følsomt spøkelse og danser og til slutt;  jenta fra den filmen med han fyren som nå der sammen med hun dama som spillte i den filmen med han fyren som var så god til å danse. Uansett, poenget mitt var at disse menneskene er udødeliggjort gjennom musikk, filmer og utallige papparazzi bilder.

Tilbake til Alexander McQueen, som dette innlegget egentlig skulle handle om. Her er min polyvore tribuet:


Alexander McQueen
Et sammendrag av McQueens fantastiske kreasjoner.

Vil han ikke av enhver fashionista alltid bli husket som grunnleggeren av den hvite biker skinnjakka? Mannen som satte hodeskaller på motekartet igjen? Mannen som tok Andy Warhols pop art og gjorde det til fashion? Og hvem glemmer vel skull clutchen?

Å joda, jeg vet en og annen ting om udødelig mote.

Jeg håper du vil trives i motehimmelen!

xoxo Synne, forever fan:)

PS: Ha det flott-flott i Sør Afrika, Elin!

3 kommentarer:

  1. heihei synne tralalalalallaallaalal... du skriver bra...

    SvarSlett
  2. omgomgomgomgomgomgomg kjeder meg...

    SvarSlett