onsdag 17. februar 2010

Gått over lik

Ja dere, i morgen er det Amsterdam for alle penga'! Gud jeg gleder meg! I morgen ved disse tider jobber dere med musikkprosjektet mens jeg leter etter en matbutikk i nærheten av hotellet. Oi oi oi. Skal selvølgelig prøve å fåblogget fra Amstis. Skulle vel ikke bli altfor vanskelig å finne en pc, jeg mener. Vi fant det jo i Helsinki, og det var jo den rare byen. Så, selv om jeg er 100 000 mil unna, eller litt mindre eller litt mer skal jeg oppdatere dere på Madame Tussauds og hasj.

Slenger inn min nyeste polyvore. Herregud, hadde gått over lik (det funket ikke like bra på norsk) for disse tingene!


...and all things nice!
Featuring: Kjole fra Jason Wu, ring fra Stephen Webster, skinnjakke fra Doma og sko fra (venstre til høyre) Alexander McQueen, Miu Miu og Yves Saint Laurent (som jeg liker å uttale yvsainlaura, ha ha ha)

Å herregud, det glemte jeg nesten: Veska mi kom i dag! Det ble en smule dyrere enn forventet, da toll og tull kom på drøyt 200,- så en smalet sum var på 900,-. Men jeg mener, hallo den er jo nydelig! I could've stepped over dead bodies for it. Vet du, når jeg tenker meg om så er kanskje ikke det der et uttrykk i det hele tatt. Hverken på norsk eller engelsk...

I dag kalkulator-chattet  jeg med Andrea i fransken. Hysterisk. Nei egentlig ikke, men jo ganske moro.

Nei vet du hva, nå har jeg overhodet ikke noe mer på lager. Må lese livingdoll også gjøre ferdig norsken. Men da blogges vi i Amsterdam da dere!

xoxo Synne, reisefeber:)

1 kommentar: