mandag 12. oktober 2009

Lenge siden og fine ting!

Nå har det vært veldig lenge siden. To uker eller noe, sorry. Har ikke lastet over Polenbildene ennå, men det skjer nok en gang. Det var forresten veldig bra, og jeg ble bedre kjent med folk og fikk kjøpt meg mye fine klær. Har som vanlig hatt masse lekser, men det er faktisk ikke så ille denn uka. Bar en en prøve, fantastisk! Så har jeg masse prøver og innleveringer og presentasjoner jeg skal få igjen så det er alt jeg tenker på. Nei, det er det ikke.
Nå etterpå skal jeg til byen or å kjøpe mitt sjette par med Ray Ban Wayfarers, røde. Gleder meg, håper de passer og at jeg liker dem. Bare 500 kr, det er halv pris! Appropos briller, ja nå er jeg også brilleslange. Fikk bare positive tilbakemeldinger på skolen i dag da, men hadde vel egentlig ikke trodd noen skulle fortelle meg at jeg så ut som en idiot. Det er flotte Burberry briller. Brillene jeg skal kjøpe i kveld ser sånn ut:


Fine? -Ja.

Også skal jeg på ferie! Helsinki før jul og Amsterdam i vinterferien, mamma er reisesyk. Jeg gleder meg veldig. Har også funnet et fantastisk sted å kjøpe julegaver, men kan ikke si det for da finner dere ut hva dere skal få i julegave, sååå.

Har begynt å tenke på bursdagsgaveønsker, og har laget en kort liste.

- Fargede iPod øreplugger
- Kul klokke
- Gavekort på Forever21, nettbutikk. Har funnet tidenest beste kjole der, den er så nydelig! Har super lyst på den! Av merket Twelve By Twelve ført av Forever21:Er den ikke bare helt fantastisk? Elsker lag-på-lag greia og at det er en topp under.

Har også oppdaget polyvor.com, gansk moro. Her er det første jeg lagde. Det er de motetingene jeg skal ha før jeg dør:Det ble jo fryktelig lite da, men det er nå i alle fall:
-Hermés veske, bak til venstre.
-Noe fra Baleciaga (her en kjole), bak til høyre.
-Brenda veske fra Alexander McQueen (se tideligere innlegg), i midten til venstre.
-Christian Louboutin sko, i midten til høyre.
-Ray Ban Wayfarers solbriller (the love of my life), foran til venstre.
-Noe fra Marc Jacobs (den beste designeren i verden, her et armbånd), foran i midten.
-Canel Quilted Bag 2.55, foran til høyre.

Så, hvis noen har noe av dette:)

xoxo Synne, dette var vel et solid innlegg?

2 kommentarer: