søndag 25. oktober 2009

Ikke ikke ikke gjort noe denne helgen.

Hei:) I dag her jeg ikke ikke ikke gjort noenting. Altså ingenting. Var som blogget hos Elin på fredag, her er bildene du ikke ikke ikke finner noe annet sted!:


Jeg, Elin, Marlena, Mira, Maren, Elin og Andrea.


Vi lekte Camilla Snorkfrøken leken (Kortskalle), og Maren var VOE.Marlena var Mr.Lee. Dere får bare ta meg på ordet, for her var det litt vel mye blits.Elin og Marlena i sofaen. Elin var Peter Pan. (Eller er det Petter Pan?)Ja, kommer egentlig ikke på noe bildetekst her.Mira flasher sitt faste kamera-uttrykk.Elin og Marlena hadde tatt på negllakk. Vakkert vakkert!

På lørdag var jeg også bare hjemme, og på Elleville dager på Metro. Resten av dagen gikk med til Trivial Pusuit-spilling hjemme:Jeg hadde mange kaker.

Så jadda, det var det jeg hadde å si. Sorry for at jeg ikke fikk blogget noe i går. Var opptatt med å ikke ikke gjøre noenting, tror jeg.

Jeg er faktisk veldig glad i brettspill. Det er kjempemorsomt. Mine favoritter er: TP, Monopol, Europa på boks, Carcasonne, Scattegories, Master Mind, Life, Scrabble, Geni, Ludo, Fantasi, Yatzy, Det Store Norske Spilet og Kinasjakk. Nei, dette er ikke mine favoritter. Det er alle jeg kan komme på! Jeg elsker brettspill faktisk. Så hvis noen tør å utfordre meg i hva som helt som kan brettes ut og bli flatt så er det bare å si i fra. Jeg er med!

xoxo Synne, brettspill lovahh:)

3 kommentarer:

 1. Det var en koselig kveld:) Elin var Robin Hood btw ;)
  Jeg vr på metrosenteret jeg å!! Det var jo helt (elle)vilt! Hæhæ. Naviger meg prinsesse:)

  SvarSlett
 2. Elin og Elin har like jakker. Skummelt...

  SvarSlett
 3. Ja, selvfølgelig. Elin var Robin Hood!

  SvarSlett